BUSSE lóútlevél mappa RIO 28.5x20.5x3 szürke/szürke egy pillantásra:


Busse Equid Pass mappa Rio - Gyakorlati és biztonságos tárolás a lópapírokhoz

A Busse Equid Pass mappa Rio gyakorlati tárolást tárol, és az Equidas és a hasonló dokumentumok gondozására szolgál. Fő funkciójuk az, hogy megfelelően tartsák a fontos lódokumentumaikat, és könnyen hozzáférhetőek legyenek, miközben egyszerre védenek a károktól.

Az Equid Pass mappa számos speciális tulajdonságot és előnyt kínál. Két beillesztési rekesszel rendelkezik, amelyek ideálisak névjegykártyák tárolására, és négy átlátható eset, amelyek rengeteg helyet kínálnak az Equid Passes és más hasonló dokumentumok számára. Ez a jól átgondolt tárgy elrendezése biztosítja a magas szintű egyértelműséget és megkönnyíti a dokumentumokhoz való hozzáférést.

A Busse Equid Pass mappa Rio cipzárral bezárható, amely biztosítja, hogy ne veszítsenek el dokumentumokat, és hogy megvédjék a stabilizátoroktól és más káros hatásoktól.

A mappa stabil, könnyű poliészter anyagból készül, amely robusztus és könnyen tisztítható.

Áttekintés:

  • Gyakorlati mappa az equidas és hasonló dokumentumok tárolására és átvételére
  • Két beillesztési rekesz a névjegykártyákhoz, négy átlátszó borító az Equiden Passes -hez stb.
  • Biztonságos bezárás a cipzárral
  • stabil, könnyű, könnyű poliészter anyagból készül,

Műszaki adatok:

  • Anyag: stabil, könnyű gondozás poliészter anyag
  • Bezárás: cipzár
  • Témák száma: 6 (2 szurkolás, 4 átlátszó kagyló)

A kézbesítés hatálya:

1x busse equid pass mappa rio

GYIK

Milyen speciális tulajdonságokat kínál a Busse Equid Pass mappa Rio? Dokumentumok. Biztonságos bezárni egy cipzárral, és stabil, egyszerű gondozási poliészter anyagból készül.

Kinek a Busse Equid Pass mappa Rio különösen megfelelő? Dokumentumok.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.