BUSSE táska RIO szürke egy pillantásra:


Busse táska Rio - A sokoldalú táska versenyre, stabil és szabadidő)

A busse táska Rio egy stabil táska, amely különösen alkalmas a versenyeken, a stabil és a szabadidőben. Fő funkciójuk a személyes tárgyak és a lovagló edények biztonságos és rendezett tárolása.

A táska különféle speciális tulajdonságokat és előnyöket kínál. Fel van szerelve egy alagút felvonulással, amelyet gyorsan be lehet zárni egy dugóval. Ezen felül van egy kis cipzáras zseb a táskában, amely ideális a kulcsok és hasonló kis tárgyak tárolásához, valamint tolltartót is kínál.

A Rio buszsák külső része nyolc gyakorlati külső rekesztel van felszerelve, köztük kettő cipzárral, kettő tépőzáras rögzítővel és négy nyitott rekesztel. Ezek rengeteg helyet és rugalmasságot kínálnak a cikkek szervezésének megőrzéséhez. A táskának két nagylelkű fogantyúja és eltávolítható, beállítható vállszíj, amely további viselési kényelmet biztosít.

A táska stabil, könnyen ápolható poliészter anyagból készül, amelynek belső poliészterje van, és PVC állvány lábakkal van felszerelve, hogy megakadályozzák, hogy az átadja.

Áttekintés:

  • Állandó táska a versenyre, stabil és szabadidőre
  • Gyorsan bezárja az alagút felvonulását stopperrel
  • Kis cipzár a belső zsebben tolltartóval
  • 8 Gyakorlati külső rekeszek
  • Két nagylelkű fogantyú és eltávolítható, állítható vállszíj
  • stabil, könnyű, könnyű poliészter anyagból készül,

Műszaki adatok:

  • Anyag: stabil, könnyű gondozású poliészter anyag, poliészterek belső
  • Külső alanyok: 8 (2 cipzárral, 2 tépőzárral, 4 nyitva)
  • Fogantyúk: kettő, nagylelkűen dimenziós
  • vállszíj: cserélhető, állítható

A kézbesítés hatálya:

1x buszsák táska rio

GYIK

Milyen különleges tulajdonságokat kínál a buszsák Rio? cipzárral és toll tartóval. Két nagylelkű fogantyúval rendelkezik, kivehető, állítható vállszíj, és stabil, könnyű poliészter anyagból készül.

Kinek a Busse Bag Rio különösen alkalmas? szükséges.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.