BUSSE Jodhpur bokacsizma CLASSIC 36 barna egy pillantásra:


Busse jodhpur boka csizma klasszikus - Elegáns és funkcionális

A busse jodhpur boka csizma klasszikus egy klasszikus egyszerű tempójú bokababdikó, amely tehénbőrből készült, amely tökéletesen összekapcsolja az eleganciát és a funkcionalitást. Ez az ideális választás mindenkinek, aki értékeli a minőséget, a kényelmet és a stílust.

Ez a boka csomagtartó különleges tulajdonságai miatt kiemelkedik. Az oldalán rugalmas felhasználással rendelkezik, ami megkönnyíti a felhelyezést és a felszállást, és biztosítja az optimális ülést. A boka csomagtartó belsejében lévő gyorsan szárító nejlonlinizálás további kényelmet nyújt, és szárazon tartja a lábát.

A busse jodhpur boka csizmás klasszikus eltávolítható belső talpával rendelkezik, amely szintén gyors, száraz nejlonlinizálással van felszerelve. A nem csúszás nélküli TPR-profil, szilárd sarokokkal, biztonságos tartást és stabilitást biztosít, mind a nyeregben, mind a gyalogláskor.

Áttekintés:

  • Klasszikus vonat boka csizma, tehénbőrből készült
  • Elasztikus használat az oldalon
  • Gyors szárítás nejlonlining
  • Kivehető belső talp
  • Nem csúszás TPR-profil talp rögzített bekezdéssel

Műszaki adatok:

  • Anyag: tehénbőr
  • Belső vonal: gyorsan szárító nylon
  • Profil talp: Non -SLIP TPR

A kézbesítés hatálya:

1x buszok iodhpur boka csizma klasszikus

GYIK

Milyen speciális tulajdonságokat kínálnak a buszok iodhpur boka csizmát klasszikusnak? Gyorsan szárító nejlonlinizálással, valamint kivehető belső talpával és egy nem csúszás TPR-profilával rendelkezik.

Kinek a buszok iodhpur boot boots klasszikus különösen alkalmas? Optimális kényelmet és biztonságot kínál mind a nyeregben, mind a sétáláskor.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.