BUSSE Lovas sárcsizma CALGARY, barna 36 Nn egy pillantásra:


Busse REIT -MUD Boots Calgary Braun - Funkcionális és vízálló

A busse REIT-MUD csizma Calgary Braun funkcionális, vízálló iszapcsizmák sportos megjelenésű, amelyek szintén alkalmasak nedves és/vagy hidegen történő lovaglásra. Ezek a tökéletes választás mindenkinek, aki értékeli a magas funkcionalitást és a tartósságot.

A csizmák számos speciális tulajdonsággal és előnyökkel lenyűgöznek. Anatómiailag előzetes alakú lovagló zsákmányuk van egy 5 mm vastag, vízálló neoprénből, a térd alatti gyengéd végével, amely megakadályozza a széna és szalma nem kívánt felhalmozódását a tengelyben. A neoprének önellátó képessége biztosítja az optimális borjú átjárót, függetlenül az alatta lévő ruházattól.

A busse REIT-MUD csizmák Calgary Braun vékony, csúszásgátló borjú megerősítést kapnak a nyereg/ló és az oldalsó cipzár mellett, amely a belső oldalon van, és a belső oldalon határolva van. Kívül egy finom reflektorral. A varrásmentes, vízálló lábrész a lovaglócsizma optikájában és az útlevélben robusztus gumiból készül, nagy arányban a természetes gumi, és mind az olaj, mind az ammónia -rezisztens.

Neoprén bélés a lábrészben és a rögzített sarok és a csúszás megállással ellátott lovaglási talp további biztonságot nyújt a Stirrup-ban és a biztonságos rúgást is nehéz talaj körülmények között. Mivel az acélbetétet beépítették a talpba, amely stabilizálja a középső lábat, megakadályozzák a lábak fáradtsági tüneteit, és további futási és lovaglási kényelem biztosítják - még a pajta hosszú napjaiban is. Felhívjuk figyelmét, hogy a Méret értesítése: A rövid tengely -magasságok rövid/normál (KN) és a rövid/széles (KW) körülbelül 2 cm rövidebbek a normál mérethez képest.

Áttekintés:

  • Funkcionális, vízálló sárcsizmák
  • Anatómiai szempontból előzetes alakú lovascsizmák vízálló neoprénből
  • Optimális borjú átjáró
  • Vékony, csúszásgátló borjú megerősítés
  • oldalsó cipzár reflektor org
  • varrás -mentes, vízálló lábrész a boot optika lovaglásában
  • A lábban lévő bélés és a lovagló talp
  • Acél betét a talpba
  • Méret -értesítés a rövid tengely magasságokhoz

Műszaki adatok:

  • Tengely: 5 mm neoprén
  • megerősítés: csúszásgátló anyag
  • Lábrész: gumi, neoprén-bélés
  • ZIP: YKK
  • Kisasszony: gumi acél betéttel

A kézbesítés hatálya:

1x Busse REIT-MUD Boots Calgary Braun

GYIK

Milyen speciális tulajdonságok vannak a Busse Reit-Mud csizmák Calgary Braun? Neoprén, egy vékony, csúszásgátló borjú megerősítése és egy oldalsó cipzár. Vannak varrásmentes, vízálló lábrészük a lovagló csomagtartó megjelenésében és a lovagló talpban.

Kinek a Busse Reit-Mud csizmája, a Calgary Braun különösen alkalmas? Különleges tulajdonságai és alkalmazkodóképessége a különböző tengelymagasságokon tökéletes választást kínál a nedves és/vagy a hidegben való lovagláshoz.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.