BUSSE Jodhpur-sárcsizma CALGARY, barna/navy 36 barna/navy egy pillantásra:


Busse Jodhpur -Mud Boots Calgary - Vízálló és funkcionális

A busse jodhpur-mud csizma Calgary funkcionális, vízálló iszapcsizmák sportos kéttónusú optikában, amelyek alkalmasak nedves és/vagy hidegen történő lovaglásra. Kiválóak azoknak a versenyzőknek, akiknek minden időjárásban megbízható lábbelire van szükségük.

Ezek a sárcsizmák különféle speciális tulajdonságokat és előnyöket kínálnak. Szűken vágott tengelyük van, amely 5 mm vastag, vízálló neoprénből készül, amely megakadályozza a széna és a szalma nem kívánt felhalmozódását a tengelyben. Ezek szintén alkalmasak borjúpoharakkal való lovaglásra.

A busse jodhpur-mud csizma calgary jellemezze az oldalsó cipzárat, amelynek belső részén van, és külső oldalon egy finom reflektorral határolódnak. A varratmentes, vízálló lábrész a rögzített boka és az útlevélben robusztus gumiból készül, nagy arányban a természetes gumi, az olaj és az ammónia-rezisztens, és neoprén béléssel rendelkezik.

A rögzített sarok és csúszás csúszású lovagló talp nagyobb biztonságot kínál a Stirrupban és a biztonságos rúgást is nehéz talaj körülmények között. A talp integrált acélbetétje stabilizálja a középső láb területét, megakadályozza a lábak fáradtsági tüneteit, és biztosítja a további futási és lovaglási kényelmet, még az istálló hosszú napjaiban is.

Áttekintés:

  • Funkcionális, vízálló sárcsizmák
  • Vízálló neoprénből készült keskenyen vágott tengely
  • Calf Chaps -szal való lovagláshoz alkalmas
  • oldalsó cipzár reflektor org
  • varrás -mentes, vízálló lábrész a boka csizmájában
  • A lábban lévő bélés és a lovagló talp
  • Acél betét a talpba

Műszaki adatok:

  • Tengely: 5 mm neoprén
  • ZIP: YKK
  • Lábrész: gumi, neoprén-bélés
  • Kisasszony: gumi acél betéttel

A kézbesítés hatálya:

1x buszok jodhpur-mud csizma calgary

GYIK

Milyen speciális tulajdonságokkal rendelkeznek a buszok Jodhpur-Mud csizmák Calgary ajánlat? Az oldalán varrás -mentes, vízálló lábszakasz és lovaglás -megfelelő profil talp. Ideálisak nedves és/vagy hidegben való lovagláshoz, valamint borjúkupákkal való lovagláshoz is.

Kinek a buszok jodhpur-mud csizmája, a calgary különösen alkalmas? Számos speciális tulajdonsága ideális választást kínál a nedvesség és/vagy a hideg és a borjúpoharakkal való lovagláshoz.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.