BUSSE thermo csizma EDMONTON 36 fekete egy pillantásra:


Busse Thermos Boot Edmonton - Meleg, tartós és divatos

A Busse Thermos Boot Edmonton meleg, thermos csomagtartó, divatos, alsó póló teával a kívánt borjú átjáró beállításához. Ezek az ideális választást képviselik mindenkinek, aki melegséget, kényelmet és stílust keres egy termékben.

Ezek a divatos Thermos csizmák számos speciális tulajdonságot és előnyt kínálnak. Van egy kültéri anyag, amely keményen viselő oxfordi poliészterből készül, kissé elasztikus, szintetikus gumi felhasználásával az optimális borjú adaptációhoz. Kínálnak egy izolált tengelyt is, amelynek gyapjú bélése és egy megerősített borjú oldala van.

A Busse Thermos Boot Edmonton stabil, vízálló TPR -lábával rendelkezik a Boot Optics lovaglásában, profilos és szilárd bekezdéssel, amelyet teljes egészében meleg webes szőrme táplál. Az YKK ® cipzár hátulján könnyű szoros és levetkőzést tesz lehetővé, míg az oldalsó reflektorcsík és a reflektor csipkék további láthatóságot biztosítanak.

Áttekintés:

  • meleg -vonalú Thermos Boot divatos, alsó póló tehetséggel
  • Tartós oxfordi poliészterből készült kültéri anyag
  • Elkülönített tengely gyapjúbéléssel és megerősített borjúval belül
  • Stabil, vízálló TPR -láb rész a Boot Optics lovaglásában
  • Teljesen meleg webes szőrrel táplálkozik
  • YKK ® Zipper a hátsó és az oldalsó reflektorcsíkoknál

Műszaki adatok:

  • Külső anyag: oxford poliészter, gumi
  • Étel: gyapjú, webes prém
  • Lábrész: TPR

A kézbesítés hatálya:

1x buszok Thermos Boot Edmonton

GYIK

Milyen speciális tulajdonságok kínálják a termikus boot edmonton-t? bélés és egy vízálló TPR-Fuß rész. Van egy YKK ® cipzárral és egy oldalsó reflektorcsíkkal.

Kinek a buszok, a Thermos Boot Edmonton különösen megfelelő? Számos különleges tulajdonsága tökéletes választássá tesz a hideg hónapokban.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.