BUSSE kalap CLAIRE M (53-57) fekete egy pillantásra:


Busse Cap Claire - Stílusos és felmelegedés

A Busse Mütze Claire stílusos és ugyanakkor melegítő kalap, amely tökéletes a hideg napokra. A divatos kötés kívülről és a szintetikus szőrből készült bobble ideális választássá tesz mindenkinek, aki értékeli a meleget és a stílust.

Ez a divatos kalap a külső kötés kialakításával és a szintetikus szőrből készült bobble -val lenyűgöző, amelyek divatos érintést adnak neki. Belül a teljes fejpánt területén lágy gyapjúval van felszerelve, amely további kényelmet és meleget biztosít.

A Busse Mütze Claire 100% poliakrilból áll a felső anyagban és 100% poliészterből a takarmányban, ami garantálja a kényelmet és a tartósságot is. Az anyagok melegen tartják Önt és biztosítják a kényelmes vigaszt.

Áttekintés:

  • stílusos és melegítő kalap
  • divatos kötél kívül
  • puha gyapjú belül
  • Bobble a szintetikus szőrből
  • 100% -os poliakrilból készült ober anyag
  • 100% poliészterből készült takarmány

Műszaki adatok:

  • Ober Anyag: 100% poliakril
  • Étel: 100% poliészter

A kézbesítés hatálya:

1x buszok sapka Claire

GYIK

Milyen különleges tulajdonságokat kínál a Busse Mütze Claire? Belül lágy gyapjú van, és 100% -os poliakrilból áll a felső anyagban és 100% poliészter a takarmányban.

Kinek a Busse Mütze Claire különösen megfelelő? A divatos kötéled és a szintetikus szőrből készült bobble tökéletes választás a hideg hónapokban.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.