BUSSE sapka FANNY II S (49-53) tópszín egy pillantásra:


Busse Mütze Fanny II - Stílusos és felmelegedés

A Busse Mütze Fanny II stílusos és ugyanakkor melegítő sapka, amely ideális a hideg napokra. A divatos, dinamikus kötéllel tökéletes mindenkinek, aki hűvös fejet akar tartani és elegánsnak tűnni.

Ezt a divatos sapkát a dinamikus kötés kialakítása jellemzi, amely a ruhád divatos érintést ad. A teljes fejpánt területén lágy, hangulatos gyapjú van, amely további kényelmet és meleget biztosít.

A Busse Mütze Fanny II 100% poliakrilból áll a felső anyagban és 100% poliészterből, ezért kényelmet és tartósságot kínál. Melegítik az anyagukat, és biztosítják a kényelmes illeszkedést.

Áttekintés:

  • stílusos és melegítő sapka
  • divatos, dinamikus kötés kialakítás
  • puha, hangulatos gyapjú belül
  • 100% -os poliakrilból készült ober anyag
  • 100% poliészterből készült takarmány

Műszaki adatok:

  • Ober Anyag: 100% poliakril
  • Étel: 100% poliészter

A kézbesítés hatálya:

1x busse mütze fanny ii

GYIK

Milyen különleges tulajdonságokkal rendelkezik a Busse Mütze Fanny II? Belül lágy, hangulatos gyapjú van, és 100% -os poliakrilból és 100% poliészterből áll az ételben.

Kinek a Busse Mütze Fanny II különösen alkalmas? A stílusos kötele és a melegítő funkció tökéletes választást tesz a hideg hónapokban.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.