BUSSE lovaglónadrág NURMES-WINTER II 34 fekete egy pillantásra:


Busse REIT-BEGGINGS NURMES-WINTER II-COSKORTIBLITAL ÉS HASZNÁLATOS Meleg

A busse reit-beggings nurmes-tét ii kényelmes és barátságos, meleg lovaglási lábak, gyakorlati okostelefon-táskával. Ideálisak azoknak a versenyzőknek, akik még hideg időben sem akarnak lovas sportok nélkül.

A nadrágok kialakítása egyszerűen a sportvarrás-útmutatással rendelkezik, és olyan okos részleteket kínál, mint például a bal comb oldalán vékony, nem rendező anyagból készült okostelefon-táska, és egy kis cipzáras zseb a rugalmas szövetség hátsó részén , különösen az alacsonyan működő kis alkatrészek esetében. Finom részletek kristályokkal a combon és az okostelefon -táskán lévő kristály logó.

A busse reit-beggings nurmes-tét II Klasszikus vágást kínál széles, elasztikus derékpántos, szilikon logóval nyomtatva a jobb tartás és az elasztikus lábak bezárásához. Meleg, rugalmas anyagból készülnek, és belsejében van egy kellemesen lágy illeszkedés és hideg védelem érdekében. A nadrág nem csúszós szilikonprofilja van, és 93% poliészterből és 7% Elasthanból áll. 30 ° C -on mosható gépek

Áttekintés:

  • Kényelmes, meleg lovaglás nadrág
  • Gyakorlati okostelefon -táska és cipzáras zseb kis alkatrészekhez
  • Klasszikus vágás rugalmas derékpánttal és láb végével
  • A csúszás nélküli markolat teljes készlet szilikon profilból készült
  • Anyag: 93% poliészter, 7% ELASTHAN
  • Gépmosható 30 ° C -on

Műszaki adatok:

  • Anyag: 93% poliészter, 7% ELASTHAN
  • Mosási utasítások: Gépmosható 30 ° C -on

A kézbesítés hatálya:

1x buszok lovaglás lábbeli nurmes-winter ii

GYIK

Milyen speciális tulajdonságok kínálnak a buszok lovaglását, a nurmes-tét II? zseb kis alkatrészekhez. Klasszikus vágást kínálnak, elasztikus derékpánttal és lábfélével, valamint a szilikon profil csúszás nélküli markolatával. Ezek 93% poliészterből és 7% elasztánból állnak, és 30 ° C -on mosható,

Kinek vannak a buszok, amelyek a nurmes-winter II-hez vezetnek, különösen megfelelő? Nem akarja csinálni a lovas sportod nélkül. A meleg, elasztikus anyag, amelynek belsejében van, hideg védelmet és kellemesen lágy illeszkedést kínál, ami ideális választást jelent azoknak a versenyzőknek, akik bármilyen időben úton vannak.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


BUSSE Parka TAMINI XS navy
Szín: navy | Méret: XS
Busse parka tamini-funkcionális lovaglási parka olyan nők számára, akiknek hangulatos szintetikus szőrme van, A busse parka tamini egy funkcionális lovaglási park azoknak a nőknek, akik hangulatos szintetikus szőrme, és meleg tápláléka ideális a hideg időjárási viszonyokhoz. Kiváló választás azoknak a nőknek, akik meleg és elegáns kabátot keresnek. Ez a parka speciális funkciókkal rendelkezik a lovasok számára, például egy hosszú, vízálló cipzáras esővédő, integrált esővédővel a nyereg számára, amely fényvisszaverő anyagból készül, és egy vízálló, 2-irányú főáram, és a nyeregvédelem a nyeregvédelemmel. Bőr. Belső beállítható, rugalmas vágási felvonulással rendelkezik a derékterületen az egyéni beállításhoz, valamint egy rejtett, fényvisszaverő használatú szabályozási és eltávolítható motorháztetővel, amely kiterjeszti a motorháztetőt, amennyire szükség van a lovaglási sisak viselésére. A busse parka tamini négy tágas cipzáras zsebet kínál, beleértve egy belső zsebét, amelynek kábelszabad -nyitása van a fejhallgatóhoz és egy vízálló mellzseb. Állítható hüvelyekkel rendelkezik a Lycra ® ​​ belső mandzsettákkal, beleértve a hüvelykujj -lyukat a meleg kezekhez. Ez a parka felső anyagból áll: 100% poliészter, vízálló/lélegző membrán, 5000/5000, töltés: 100% poliészter, I. bélés: 100% poliészter, szintetikus szőrme és II. Bélés: 100% poliészter, extra erős toffel. Áttekintés: Funkcionális lovaglási park hangulatos művészeti szőrme, Különleges funkciók a versenyzők számára Négy tágas cipzáras zseb Ober Anyag: 100% poliészter, vízálló/lélegző membrán 5000/5000 Műszaki adatok: Ober Anyag: 100% poliészter, vízálló/lélegző membrán 5000/5000 Töltés: 100% poliészter I. bélés: 100% poliészter, szintetikus szőr Bélés II: 100% poliészter, extra erős toffel A kézbesítés hatálya: 1x buszok parka tamamini GYIK Milyen különleges tulajdonságai vannak a Busse Parka tamamini -nak? Különleges funkciókkal rendelkezik a versenyzők számára, beleértve a vízálló cipzárat és a fényvisszaverő használattal ellátott, eltávolítható motorháztetőt. Négy tágas cipzáras zsebet kínál, és vízálló, lélegző anyagból készül. Kinek a Busse parka tamini különösen alkalmas?

96 512 Ft*