BUSSE lovaglóharisnya EPIC FIT LACE 34 fekete egy pillantásra:


Busse REIT -EPIC Fit csipke - Nagyon elasztikus, funkcionális és elegáns

A busse REIT-EPIC Fit csipke divatos lovas lámpák, amelyek rendkívül elasztikus funkcionális anyagból készülnek, ideálisak a sportos játékos megjelenéshez. Különösen alkalmasak azoknak a versenyzőknek, akik nagyra értékelik a kényelmet és a stílust a lovaglási helyszínen.

A nadrág kialakítása elegáns, egy kicsi, játékos felső betéttel és egy sport varrás útmutatóval a comb mentén. Tökéletesen elhelyezett és ügyesen rejtett okostelefon-zsákja van, cipzárral a fenék területén, valamint egy cipzáras zseb az elülső oldalon.

A busse REIT-EPIC Fit Lace sportos testhampe vágást, széles elasztikus szövetséget és elasztikus láb végét kínálja. Nagyon elasztikus funkcionális anyagból készülnek, amely biztosítja a mozgás maximális szabadságát. A nadrág nem csúszós szilikonprofilja van, és 85% nejlonból és 15% elasztánból áll. Gépmosható 30 ° C -on,

Áttekintés:

  • Lovas lámpák, amelyek erősen elasztikus funkcionális anyagból készülnek
  • Stílusos kialakítás csipkehasználattal
  • okostelefon táska és cipzáras zseb
  • Sportos Bodyshape Cut
  • A csúszás nélküli markolat teljes készlet szilikon profilból készült
  • Anyag: 85% nejlon, 15% Elasthan
  • Gépmosható 30 ° C -on

Műszaki adatok:

  • Anyag: 85% nejlon, 15% Elasthan
  • Mosási utasítások: Gépmosható 30 ° C -on

A kézbesítés hatálya:

1x buszok REIT-EPHTS EPIC FIT LACE

GYIK

Milyen speciális tulajdonságokkal rendelkezik a buszok, amelyek az epikus csipke buszok? Van egy játékos felső betétje, egy sportvarrás útmutatója, okostelefon -táska, cipzáras zseb és egy sportos testhap vágás. Rendkívül elasztikus funkcionális anyagból áll, és 30 ° C -on mosható.

Kinek a buszok REIT-EPIC Fit csipke? ügynök. Rendkívül elasztikus funkcionális anyaga a mozgás maximális szabadságát kínálja, és a játékos felső betét stílusos érintést jelent, ami ideális választássá teszi a divatos lovas számára.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.