BUSSE lovaglóharisnya AIRY II 34 szürke egy pillantásra:


Busse REIT -THTS Airy II - Sportos, könnyű és tökéletes a nyárhoz

A busse REIT-Ethts Airy II sportos lovaglás arthts, szuper fényű funkcionális anyagból, modern háló betétekkel, ideális nyárra. Különösen alkalmasak azoknak a versenyzőknek, akik meleg időben nem akarják veszélyeztetni a kényelmet.

A nadrág kialakítása diszkréten elegáns egy sportvarrás útmutatóval. Tökéletesen elhelyezett okostelefon-táskával rendelkezik, cipzárral a fenék területén, és elasztikus, légáteresztő hálóbetétek a borjak mentén és a combokon. A jobb comb oldalán lévő strassz logó további divatos akcentust ad.

A busse REIT-Ethts Airy II Sportos test-hape vágást, széles elasztikus derékpántot és elasztikus láb végét kínálja. Egy extra fényű, rendkívül elasztikus funkcionális anyagból készülnek, amely biztosítja a mozgás maximális szabadságát. A nadrágnak nem csúszás-GRIP-3/4-es díszítése szilikonprofilból készült, és 76% nejlonból és 24% Elasthanból áll. Gépmosható 30 ° C -on,

Áttekintés:

  • Szuper fényű funkcionális anyagból készült sportos lovas lámpák
  • Diszkréten elegáns kialakítás háló betétekkel
  • okostelefonzsák cipzárral
  • Sportos Bodyshape Cut
  • Nem csúszás-GRIP-3/4 Szilikonprofilból készült díszítés
  • Anyag: 76% nejlon, 24% Elasthan
  • Gépmosható 30 ° C -on

Műszaki adatok:

  • Anyag: 76% nejlon, 24% Elasthan
  • Mosási utasítások: Gépmosható 30 ° C -on

A kézbesítés hatálya:

1x Busse REIT-ETHTS Airy II

GYIK

Milyen különleges tulajdonságok A Busse REIT-ETHTS Airy II? Van egy okostelefon -zseb, hálóbetétek és egy sportos karosszéria vágás. Rendkívül elasztikus funkcionális anyagból áll, és 30 ° C -on mosható.

Kinek a buszok, amelyeket a buszok az Airy II-nek különösen megfelelőek? A szuper egyszerű, nagyon elasztikus funkcionális anyag a mozgás és a légzési szabadság maximális szabadságát kínálja, ami ideális választást jelent a nyári intenzív edzési napokhoz.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


BUSSE kabát FLY XS szürke
Szín: szürke | Méret: XS
Busse kabát légy-innovatív, tágas, könnyű rovarvédő kabát A busse dzseki légy egy innovatív, tágas, könnyű rovarvédő kabát, amely zavartalan kültéri előadást tesz lehetővé még a meleg légy, a szúnyog és a fék főszezonban is. Ez az ideális választás azoknak a versenyzőknek, akik hatékony és kényelmes megoldást keresnek a rovarok védelmére a szabadtéri tevékenységek során. Ez a kabát, különösen a versenyzők számára, kétirányú főáramot kínál szegély és nyeregvédelemmel a bőr védelme érdekében. Van egy szabályozó motorháztetője, amely szükség esetén részleges védekezést tesz lehetővé az arcon, két tágas cipzáras zseb elegendő tárolóhelyet kínál az okostelefonhoz és az alacsony veszteségű kis alkatrészekhez és az ujjakhoz, kissé elasztikus Lycra® kötegekkel. A busse dzseki légy egy sportos női hálózati dzseki, fényes kontúr betétekkel a derékon, a fő lelkesedéssel és a motorháztetővel. Kellemesen lágy hálózati anyagból készül, amely könnyen pihenhető a bőrön. Az I. anyag a poliészter, a hálózati szövet és a II anyag 100% -a 100% nejlon, szőtt. Áttekintés: Innovatív, levegős rovarvédő kabát Funkciók Különösen a versenyzők számára Sportos-feminin hálózati kabát I. anyag: 100% poliészter, hálózati szövet Műszaki adatok: I. anyag: 100% poliészter, hálózati szövet Anyag II: 100% nejlon, szőtt A kézbesítés hatálya: 1x busz dzseki légy GYIK Melyek a buszkabát -légy különleges tulajdonságai? Ez egy sportos, nőies hálózati kabát, és I. anyagból áll: 100% poliészter, hálózati szövet és anyag II: 100% nejlon, szőtt. Kinek a Busse kabátja különösen alkalmas?

38 372 Ft*