BUSSE lovaglóharisnya AIRY 34 antracit egy pillantásra:


Busse REIT -ETHTS Airy - Szuper könnyű és sportos a nyárra

A busse REIT-Ethts Airy sportos lovaglással egyenesen a szuper fényű funkcionális anyagból, modern hálóbetétekkel, amelyek tökéletesek a nyárra. Kiváló választás azoknak a versenyzőknek, akik meleg időjárásban támaszkodnak a könnyedségre és a lélegzőképességre.

A harisnyanadrág finom kialakítású, sportvarmás útmutatással, két okostelefon-táskával a comb oldalán és elasztikus, légáteresztő hálóbetétek a lábak mentén. A sportos karosszériak vágásával, a széles elasztikus szövetségükkel és az elasztikus láb végével ezek a harisnyanadrág kiváló illeszkedést és nagy kényelmet kínálnak.

A busse REIT-Ethts Airy extra fényből, erősen elasztikus funkcionális anyagból áll, amely biztosítja a mozgás maximális szabadságát. Szilikonprofilból készült nem csúszás-GRIP-3/4 díszítéssel vannak felszerelve. Az anyag 76% nejlonból és 24% Elasthanból áll, és 30 ° C -on mosható.

Áttekintés:

  • Sportos lovaglás egyenesen a szuper fényű funkcionális anyagból
  • Két okostelefon -táska és elasztikus hálóbetét a lábak mentén
  • Sportos karosszéria vágás, széles elasztikus szövetség, elasztikus láb vége
  • Extra fény, nagyon elasztikus funkcionális anyag a mozgás maximális szabadságához
  • Nem csúszás-GRIP-3/4 Szilikonprofilból készült díszítés
  • Anyag: 76% nejlon, 24% Elasthan
  • Gépmosható 30 ° C -on

Műszaki adatok:

  • Anyag: 76% nejlon, 24% Elasthan
  • Mosási utasítások: Gépmosható 30 ° C -on

A kézbesítés hatálya:

1x buszok REIT-Eithts Airy

GYIK

Milyen speciális tulajdonságokat csinálnak a busse reiT-ethts szellősek? Két okostelefon -táska van, elasztikus hálóbetétek a lábak mentén, egy sportos karosszéria vágás, széles rugalmas szövetség és elasztikus láb vége. 76% nejlonból és 24% elasztánból állnak, és 30 ° C -on moshatóak.

Kinek a buszok, amelyek a szellősek, különösen alkalmasak? Különleges tulajdonságaiknak köszönhetően ideálisak a nyári lovaglási kirándulásokhoz.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.