BUSSE BUSSE lovaglóharisnya TORNIO-WINTER 34 szürke/szürke egy pillantásra:


Busse REIT-Ethts torni-tél-chuddos melegség, maximális mozgásszabadsággal

A busse REIT-Ethts Tornio-Winter hangulatos, meleg harisnyanadrág, amely maximális mozgási szabadságot kínál súrlási potenciál nélkül. Ezek a lovaglások kiegyenlítik a tökéletes választást azoknak a versenyzőknek, akik még hideg időben sem akarnak kényelmet és teljesítményt tenni.

A lovas lámpák speciális kialakítása egy betétzsebet tartalmaz, amely a bal comb oldalához van rögzítve okostelefon formátumban és kontrasztszínű varratokban. A klasszikus testhape -vágással, a széles elasztikus szövetséggel és az elasztikus láb végével garantálják a kiváló illeszkedést és a nagy kényelmet.

A busse REIT-Ethts Tornio-Winter tartós, meleg, funkcionális anyagból áll, amelynek belsejében van egy kellemesen lágy illeszkedés és hidegvédelem. Biztosítják a mozgás maximális szabadságát, és nem csúszás nélküli markolatú, szilikonprofilból készülnek. Az anyag 68% nejlonból és 32% elasztánból áll, és 30 ° C -on mosható.

Áttekintés:

  • Hangulatos, meleg harisnyanadrág, a mozgás maximális szabadságával
  • Helyezze be a táskát okostelefon formátumba és kontrasztszínű varratokba
  • Klasszikus karosszéria vágás, széles elasztikus szövetség, elasztikus láb vége
  • Kemény, meleg, meleg funkcionális anyag, amelynek belsejében csiszolt,
  • A csúszás nélküli markolat teljes készlet szilikon profilból készült
  • Anyag: 68% nejlon, 32% ELASTHAN
  • Gépmosható 30 ° C -on

Műszaki adatok:

  • Anyag: 68% nejlon, 32% ELASTHAN
  • Mosási utasítások: Gépmosható 30 ° C -on

A kézbesítés hatálya:

1x buszok REIT-Eithts Tornio-Winter

GYIK

Milyen különleges tulajdonságokat kínálnak a REIT-Ethts Busok Tornio-Winter Ajánlat? ijesztő potenciál. Van egy oldalsó zseb az okostelefonhoz, a kontrasztszínű varratokhoz, a klasszikus karosszéria-vágáshoz, egy széles rugalmas szövetséghez és egy rugalmas láb vége. Tartós, meleg funkcionális anyagból állnak, amelynek belsejében szálcsiszolt és nem csúszási markolatú, szilikonprofilból készül. 68% nejlonból és 32% Elasthanból állnak, és 30 ° C -on moshatóak.

Kinek a buszok, amelyekre a buszok, a torni-tél, különösen megfelelő? Kényelem és teljesítmény nélkül akar tenni. A mozgás és a meleg kényelem maximális szabadságát kínálják, ideálisak a téli lovaglási kirándulásokhoz.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.