BUSSE plasztron tű FLORAL 70 ezüst/kristálygyöngy egy pillantásra:


Busse Plastronnadel Floral - Sokoldalú ékszerek virág alakban

A Busse Plastronn Nadel Floral nem csupán tartozék. Ez egy fényes, virág alakú szemgyűjtő, közepén egy művészeti gyöngy, és nemcsak Plastronn-nemességként teljesíti, hanem fordított ékszerként is használható.

Ez a sokoldalú műanyag nemesség valódi szemfogadó, és minden ruhának különleges akcentust ad. Ez a tökéletes választás mindazok számára, akik értékelik a részletek és az elegancia részleteit.

A Busse Plastronnadel Floral robusztus cinkből készül, amely fényes megjelenést és tartósságot ad. Egy kis ajándékdobozban szállítják, ami ideális ajándékot jelent a ló szerelmeseinek és a divat rajongóinak.

Áttekintés:

  • Fényes tű virág alakú, a művészet gyöngy közepén
  • Sokoldalú: Plastronn Notpling vagy Reversal ékszerként
  • Anyag: Robusztus cinktáció rézzel
  • Egy kis ajándékdobozban

Műszaki adatok:

  • Anyag: Zinkertation rézzel

A kézbesítés hatálya:

1x buszok műanyag csap virágos egy kis ajándékdobozban

GYIK

Milyen speciális tulajdonságokkal rendelkezik a Busse Plastronn Nadel Floral? Készíthető robusztus réz cincingből, és különféle módon, például fordított ékszerként használható. Egy kis ajándékdobozban szállítják.

Kinek a Busse Plastronnadel virágja különösen alkalmas?

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.