BUSSE légyzsinór VISBY II Shetty fekete egy pillantásra:


Busse légykábelek Visby II - Könnyebb és hatékony rovarvédelem

A buszok repülnek, Visby II egy egyszerű rovarvédelem a szem területén. Ez olyan bordákból áll, amelyek előre -hátra mozognak a ló természetes mozgásában, és így bosszantó rovarok alakulnak ki. Ez biztosítja, hogy a lovad ne zavarja a tevékenységeit.

Ez a légymaszk gyors rögzítést kínál az optimálisan rögzített tépőzáras kötőelemek révén, amelyek biztonságosan és stabilan tartják a légykábel -hevedert. Ez lehetővé teszi a sáv kényelmes alkalmazását és eltávolítását, ha szükséges.

A buszok légykábelje Visby II könnyű -ellátásból készült polipropilénből készül, amely hosszú távú felhasználást biztosít. A változó fejpántja 35 cm, SH -ra, 40 cm P -re, 44 cm VB -re, 46 cm a WB -n és 48 cm az XWB -nél, különböző méretű lovakhoz illeszkedik.

A béren kívüli hossz a méretétől függően 18–26 cm között változik, ami hozzájárul a rovarok védelmének hatékonyságához. Ezért különösen alkalmas azoknak a lovaknak, akik kívülről aktívak és védelmet igényelnek a rovarok ellen.

Áttekintés:

  • Egyszerű rovarok védelme a peremhordozókkal
  • Gyors rögzítés tépőzáras bezárásokon keresztül
  • Easy -care polipropilénből készül,
  • Változó fejpánt hossza
  • Borsóhossz a méretetől függően: 18 - 26 cm között

Műszaki adatok:

  • Anyag: polipropilén
  • Fejszalag hossza: SH = 35 cm, p = 40 cm, VB = 44 cm, WB = 46 cm, XWB = 48 cm>
  • Borsó hossza: 18 - 26 cm

A kézbesítés hatálya:

1x buszok repülnek Visby II

GYIK

Milyen speciális tulajdonságokkal rendelkezik a buszok légykábelje Visby II? ló. Könnyű -ellátásból készült polipropilénből készül, és optimálisan rögzített tépőzáras rögzítőkkel gyorsan rögzíthető. Ezen felül változó fejpánt hossza és szélsőséges hossza 18 - 26 cm, méretétől függően.

Kinek a Visby II, a Visby II. Busszalagja?
A Visby II. terület.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.