BUSSE légymaszk RIDING PLUS Póni fekete egy pillantásra:


Busse Fly Mask Riding Plus - Speciálisan kifejlesztett szem és nubricáns védelem lovagláskor

A buszok légymaszkja Riding Plus kifejezetten kifejlesztett szem- és köldökvédelmet kínál a zavaró rovarok ellen, ha lovaglás, lunging vagy talajmunka csekkkel dolgozik. Ez biztosítja a hatékonyabb edzési vagy kopási egységeket azáltal, hogy megvédi a lóját a zavaró tényezőktől.

A légymaszk hajlító műanyag hálózatból készül, amely szintén megőrzi alakját és a kapcsolódó nagy távolságot a mozgásban lévő szemektől. Ez egy tartósan integrált Nuber -védelemből is áll, amely hozzájárul a tünetek csökkentéséhez a fejlakó szindróma és a rovarok általános túlérzékenységében. Négy tépőzáras kötőelemmel ezt a maszkot a kantár oldalsó sütőhevedényeihez lehet rögzíteni, és szükség esetén egyszerűen távolíthatjuk el anélkül, hogy le kell szállnia - ez különösen praktikus a versenyre vagy a kurzusra.

A hagyományos légymaszkokkal ellentétben a buszok légymaszkja Riding Plus a lehető legjobb szellőztetést kínálja a csekkben betöltött helyzete miatt. Kompatibilis az összes kantár, cukorka vagy más kantár számára, és nem befolyásolja a kantár illeszkedését vagy beállítását. A kantár eltávolításakor a maszkot kinyitás nélkül lehet eltávolítani, és legközelebb közvetlenül visszaállítják.

Az orrméret és a homlok területe bőrbarát, gyors, gyors és lélegző 3D AIR® száraz távolságú terhességgel van ellátva. A széleket gyapjúval támogatják, az oldalak keretben vannak. Ideális olyan lovakhoz és pónihoz is, amelyben sok címer található, és szükség esetén lehetővé teszi, hogy külön fülhuka legyen a maszk alatt.

Áttekintés:

  • Különösen kifejlesztett szem és táplált védelem a rovarok ellen
  • Műanyaghálózat hajlítóból készült
  • határozottan integrált köldökvédelem
  • Könnyen elfogadható és elfogadható négy tépőzáras kötőelemmel
  • kompatibilis az összes kantárhoz, cukorkahoz vagy más kantárhoz
  • orr kerülete és homlok területe 3D AIR® száraz távolsággal Gewirabout
  • élek gyapjúval

Műszaki adatok:

  • Anyag: Hajlító műanyag hálózat, 3D AIR® Dry Távolsági Gesztus, gyapjú

A kézbesítés hatálya:

1x buszok légymaszk lovaglás plusz

GYIK

Milyen speciális tulajdonságokkal rendelkezik a Busse Fly Mask Riding Plus? A távolság megadása a mozgásban is fenntartja a szemét. Tartósan integrált Nue -védelemmel rendelkezik, és könnyen rögzíthető és fogyhat. Kompatibilis minden típusú kantárral, és 3D AIR® száraz távolságú gesztus eltörlést és gyapjúval is rendelkezik.

Kinek a Busse Fly Mask Riding Plus különösen alkalmas? a rovarok válnak. Ideális az állatok számára is, amelyek sok címerben vannak, és lehetővé teszik, hogy külön fülhuktetőt viselj a maszk alatt.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.