BUSSE légymaszk TWIN FIT FLEXI PLUS Shetty szürke egy pillantásra:


Busse Fly Mask Twin Fit Flexi Plus - Kényelem és védelem a

-ben

A buszok légymaszkja, a Twin Fit Flexi Plus kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy biztosítsa a ló optimális kényelmét, és ugyanakkor védje a zavaró rovarok ellen. Egyénileg adaptált, alakú szemvédelemmel rendelkezik, szorosan elrendezett hálószövetből, mindegyik szem számára, amely a lójának széles látótávolságát és elegendő helyet kínál a szemnek és a szempilláknak.

Ennek a légymaszknak a kiemelkedő tulajdonsága a szilárdan integrált, nagylelkű nustain -védelem, amely átfogó védelmet nyújt az orr területén. Ezenkívül a szabadalmaztatott, visszafordítható mértékű beállítás lehetővé teszi a maszk egyszerű és gyors beállítását a ló orrméretéhez, hogy biztosítsa az optimális illeszkedést. Ezt az egyéni beállítást a maszk eltávolításakor is megtartják, ami időt takarít meg, és csökkenti a hamis beállítás kockázatát, amikor a maszk újra létrejön. Az alsó állkapocs mentén lévő cipzár is megkönnyíti a létrehozását.

A Busse Fly Mask Twin Fit Flexi Plus keményen viselő, lélegző és gyorsan szárító nylon/Lycra® funkcionális anyagból áll, amely szintén nagyon rugalmas és formájú. A fülvédő puha poliészter anyagból készül, finom, speciális szövési szerkezetben, míg a szem és a nővér védelme egy alakú, bezáró hálószövetből áll. Minden él lágyul és emellett rögzítve, hogy biztosítsa a kényelmes kényelmet.

Áttekintés:

  • Formas-stabil szem és nustáló védelem a szorosan illeszkedő hálózati szövet ellen
  • Szabadalmaztatott, visszafordítható körülmények
  • Anyag: Tartós, lélegző és gyorsan szárító nylon/LYCRA® funkcionális anyag
  • Fülvédelem puha poliészter anyagból készül,
  • Zip az alsó állkapocs mentén
  • halkan alulról és emellett biztonságos élek

Műszaki adatok:

  • Anyag: Nylon/Lycra® funkcionális anyag, poliészter anyag, bezáró hálószövet

A kézbesítés hatálya:

1x buszok légymaszk iker fit flexi plusz

GYIK

Melyek a Busse Fly Mask Twin Fit Flexi Plus különleges jellemzői? Szem- és nővérvédelem, valamint a keményen viselő, lélegző nylon/LYCRA® funkcionális anyag. Poliészter anyagból készült lágy fülvédővel is rendelkezik, és megkönnyíti annak létrehozását az alsó állkapocs mentén lévő cipzárral.

Kinek a Busse Fly maszk, a Twin Fit flexi plusz különösen alkalmas? anélkül, hogy kényelem és pontosság nélkül akarna volna megtenni. Különösen alkalmas azokra a lovakra, amelyek érzékenyek a rovarokra, vagy magas rovarmennyiségű területeken élnek.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.