BUSSE kötszerpárnák CLASSIC GLITTER 33x45 fekete/fekete egy pillantásra:


Busse kötszer dokumentumok tépőzáras csillogás-funkcionális kárpitozás és elegáns csillogás

A busse kötés dokumentumokat a Klett Glitter kifejezetten kötődési, funkcionális kárpitozási dokumentumokhoz tervezték. Van egy 5 cm -es széles csillogó burkolat, amely elegáns akcentust állít fel.

A funkcionális hab anyag keskeny, hosszanti kamra paplanjának köszönhetően ezek a dokumentumok ideális helyet és optimális anatómiai adaptációt kínálnak a ló lábához. Stabilak és kissé rugalmasak, amelyek garantálják a kötszer optimális nyomáseloszlását, és átfogó védelmet nyújtanak az ütés ellen.

A buszkötésű dokumentumok felső anyaga a KLLTH GLITTER tartós, lélegző és gyorsan szárító poliészter szövetből áll. A belsejét szőrme barátságos Terry készíti a legjobb kényelem és a tökéletes nedvességkezelés érdekében. A tépőzáras rögzítőelem megkönnyíti a létrehozását. Ezenkívül a dokumentumok legfeljebb 60 Celsius fokon moshatók, és párban szállíthatók.

Áttekintés:

  • Funkcionálisan kárpitozási dokumentumok csillogó díszítéssel
  • Optimális anatómiai adaptáció és védelem a sztrájkolás ellen
  • Tartós, lélegző és gyorsan szárító poliészter szövetekből készült ober anyag
  • szőrbarát Terry Inside
  • Tépőzáras rögzítőelem a könnyű létrehozáshoz
  • 60 ° C -ig történő mosható
  • párban szállítva

Műszaki adatok:

  • Anyag: Funkcionális hab anyag, poliészter szövet, Terry
  • mosható: mosógép -biztonság 60 ° C -ig
  • Szám: Párokban

A kézbesítés hatálya:

1x busz páros kötés dokumentumok tépőzáras csillogás

GYIK

Milyen előnyei vannak a buszok kötését a tépőzáras csillogásnak? Funkcionális kárpitozást kínálnak, és elegáns csillogással rendelkeznek. Optimális ülés és anatómiai adaptációt kínálnak, valamint átfogó védelmet kínálnak a sztrájkkal szemben. Tartós, lélegző és gyorsan szárító poliészterszövet felső anyagként és szőrbarát frote-val nagy kényelmet és jó nedvességkezelést kínálnak. 60 ° C -ig is moshatók, és párban szállíthatók.

Kinek vannak a buszok kötődése dokumentumok A tépőzáras csillogás különösen alkalmas? Érték a lovak, az értékstílus és az egyszerű kezelhetőség.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


BUSSE kötszerek CLASSIC GLITTER 350x12 szürke/ezüst
Szín: gray/silver | Méret: 350x12
Busse kötszerek Classic Glitter - Puha, nem -slip kötszerek csillogással A buszok kötszerei a Classic Glitter különösen puha gyapjúkötegek. A kissé durva felületének köszönhetően nem vagy nem -slip, és optimális kényelmet és védelmet kínál a ló számára. Ezeknek a kötszereknek a különleges jellemzője a tépőzáras rögzítőelem, amely csillogó állományt tartalmaz. Ez nemcsak biztosítja a biztonságos üléseket, hanem vonzó, csillogó megjelenést is biztosít a kötszerek számára. A buszok kötését Classic Glitter egy másik előnye, hogy gondozásuk: ők mosógép -biztonság 40 Celsius fokig. A kötszerek egy gyakorlati 4 -es készletben kaphatók, amelyet cipzárral ellátott hordtáskában szállítanak. Ez megkönnyíti őket a tároláshoz és a szállításhoz. Áttekintés: puha, nem csúszás nélküli gyapjú kötszerek Tépőzáras rögzítőelem csillogó díszítéssel Mosógép -biztonság akár 40 ° C -ig, 4-es sorozat, cipzárral ellátott hordtáskában, Műszaki adatok: Anyag: gyapjú mosható: mosógép -biztonság 40 ° C -ig Szám: 4-set A kézbesítés hatálya: 1x 4-set busse bandagen klasszikus csillogás a viseletben GYIK Milyen előnyei vannak a buszok bandagen klasszikus csillogásának? A Busse Bandagen Classic Glitter számos előnyt kínál. Puha, nem szellőző gyapjúból készülnek, és egy tépőzáras rögzítőelemmel rendelkezik, amely csillogó díszítéssel rendelkezik, amely biztosítja a biztonságos ülést és vonzó megjelenést. 40 ° C -ig mosható gép, és egy gyakorlati 4 -es készletben van, egy cipzárral ellátott hordtáskába csomagolva. Kinek a buszok bandagen klasszikus csillogása különösen megfelelő? és keressen egy könnyű és egyszerűen használható kötszer -megoldást.

7 685 Ft*