BUSSE melegítőszőnyeg 3D AIR FLEECE PREMIUM 115 navy egy pillantásra:


Buszok izzadság mennyezet 3D AIR FEECE Premium - Átfogó megoldás a gyors izzadáshoz és szárításhoz

A buszok izzadási mennyezeti 3D -s légi gyapjú prémium egy átfogó megoldás azok számára, akik olyan lótulajdonosokat igényelnek, akik gyorsan akarnak izzadni és kiszáradni a lovaikat és a lóbarátot. A nagyon lélegző, innovatív 3D AIR® száraz anyag elősegíti a párolgást és a nedvességet gyorsan levezeti.

Ennek a kemény és nagyon egyszerű gondozó anyagnak hatékony légpárnája van, amely védi a hűvös szél ellen a hő károsodása nélkül. Különösen a hátsó területen egy poliészter gyapjú biztosítja a kellemes meleget és a kényelmet az érzékeny hátizmok számára - optimális a szállításhoz, az izzadás edzése után, amikor hidegebb vagy hozzáférhető.

Az izzadság mennyezete ideális izzadáshoz vagy szárításhoz a mosás után, a 3D AIR® száraz anyagnak köszönhetően, fokozott párolgási teljesítménygel. A kereszthosszú átkelésnek köszönhetően, amelyet innovatív hegymászó rendszer segítségével lehet eltávolítani, a mennyezet ideális a dobozban történő szállításhoz és felhasználáshoz is. Sima szatén bélése van az érzékeny mellkasi területen, hogy nagyobb viseletű kényelem és anatómiai illeszkedés legyen az optimális fekvő tulajdonságokkal, a hátsó szer varrásának és a szintetikus szőrből készült puha Weters párnának köszönhetően.

A stílusos mennyezet szaténnal van ellátva a gallér területén és egy modern, ezüst logó nyomtatással a kiegészítő elegancia érdekében.

Áttekintés:

  • 3D AIR® száraz anyagból és poliészter gyapjúból készült izzadság mennyezet
  • Nagyon funkcionális nedvességszállítás és lélegző
  • Kemény -hordozó, nagyon könnyű gondoskodni és rendkívül gyors -driding
  • Sima szatinálás a mellkas területén

Műszaki adatok:

  • Anyag: 3D AIR® száraz anyag (3D rés a poliészterből), poliészter gyapjú a hátsó területen, a mellkas területén szatininálva
  • Berendezések: T-bezárás fedővel a mellkasi területen, eltávolítható kereszteződés, rugalmas hátsó negyedek szennyeződéses védelemmel

A kézbesítés hatálya:

1x buszok Sweat takaró 3D Air FleeCe Premium

GYIK

Milyen előnyei vannak a buszok izzadási mennyezetének 3D -s légi gyapjú prémiumnak? A poliészter és a poliészter gyapjúból származó speciális 3D -s résből készül, amely nagy légzési tevékenységet, tartósságot és gyors szárítást tesz lehetővé. Anatómiai illesztéssel is rendelkezik, egy puha, Wethers párnával, amely szintetikus szőrből készült, és elegáns kialakítású, ezüst -színű logóval nyomtatva a szaténon.

Kinek a buszok izzadási mennyezete 3D Air Fleece Premium különösen alkalmas? vagy erőfeszítés, és hatékony módot szeretne kínálni az izzadásra és a szárításra.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.