BUSSE izzadságszőnyeg 3D AIR PREMIUM 115 navy egy pillantásra:


Buszok izzadság mennyezet 3D AIR PREMIUM - Equired takaró a gyors és szárításhoz

A buszok izzadási mennyezete a 3D levegő prémium egy tökéletes mennyezet, amelyet különösen gyors és lóbarát izzadáshoz és szárításhoz terveztek. A 3D AIR® Dry anyag óriási felületi megnövekedést kínál a párolgás felgyorsításához, míg a távolsági útmutatók légpárnát képeznek a ló körül

A mennyezet ideális edzés, erőfeszítés vagy feszültség utáni izzadáshoz, vagy mosás után száradni. Különösen praktikus azoknak a lovaknak, amelyek sűrű szőrme és/vagy hajlamosak izzadni/túlmelegedni, vagy meleg időben vagy átmeneti időszakban nyírják a lovakat.

A 3D Air® Dry Anyag A verejték mennyezete 3D rés a poliészterből. Nagyon lélegző, keményen viselhető, nagyon könnyen gondozható és rendkívül gyorsan szárítható. Sima szatén gyűrű a mellkasi területen és egy elegáns szatén a gallér területén, modern, ezüst -colored logoprint segítségével.

A buszok Sweat takaró 3D Air Premium anatómiai illeszkedéssel és optimális fekvő tulajdonságokkal rendelkezik egy hátsó szer varratával. Szintetikus szőrből készült puha, Wethers párnával, elasztikus hátsó kézi rögzítéssel, piszkos védelemmel és alakú, elegáns szatén single ezüst színű dekoratív kábelrel. A T-bezárás a mellkasi területen és a szatén, hosszú, állítható keresztirányú Teremony-vel, amelyet egy gyakorlati és innovatív hegymászó rendszerrel távolíthat el, a tervezést, a tervezést.

Áttekintés:

  • 3D AIR® száraz anyagból készült izzadság mennyezet (3D rés a poliészterből)
  • Ideális izzadáshoz és szárításhoz
  • lélegző, tartós és nagyon könnyen gondozható
  • Stílusos szatén a gallér területén, modern, ezüst -colored logoprint segítségével

Műszaki adatok:

  • Anyag: 3D AIR® száraz anyag (3D -s rés a poliészterből), szatinolyó a mellkas területén
  • Berendezések: T-bezárás borítással, rugalmas hátsó kézi rögzítés szennyeződéssel, tépőzáras rögzítőelem a keresztellátáson

A kézbesítés hatálya:

1x buszok Sweat takaró 3D Air Premium

GYIK

Milyen előnyei vannak a 3D légi prémium buszoknak? A poliészterből származó speciális 3D -s résből készül, amely lehetővé teszi a nagy légzési tevékenységet, a tartósságot és a gyors szárítást. Stílusos kialakítású is van, modern, ezüst -színű logrinttel a szaténon a gallér területén.

Kinek a buszok izzadási mennyezete 3D légi prémium különösen alkalmas? egy gyors és hatékony lehetőség izzadni és megszáradni.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.