BUSSE BASIC II izzadságszőnyeg 85 fekete egy pillantásra:


Busse Sweat mennyezet II - Az egyszerű megoldás az optimális nedvesség szállításhoz

A buszok izzadási mennyezeti ii egy szándékosan egyszerű verejték takaró, amely nagy funkcionális anyagból készül. Jól illeszkedik a hátsó ügynök varrásán, és egy puha Withers párnát a kiegészítő kényelem érdekében.

A mennyezet 100% poliészter gyapjúból készült, amely lehetővé teszi, hogy ideális nedvességszállítás és gyors szárítás legyen, hogy optimálisan megvédje a lóját a hűtéstől. A mellkas területén lévő terület másolatú, hogy még melegséget és védelmet nyújtson.

A buszok izzadság mennyezeti ii egy egyszerű T-bezárással rendelkezik, amelynek fedele a mellkasi területen, ami megkönnyíti a felhelyezést és a leválasztást, valamint a mély hátsó kézzel, amely biztosítja a biztonságos ülés.

Függetlenül attól, hogy edzés, erőfeszítés vagy csak gondozás után - a buszok Sweat mennyezet II.

Áttekintés:

  • 100% poliészter gyapjúból készült izzadság mennyezet
  • Ideális nedvességszállítás és gyors diszkálás
  • Jó illeszkedés a hátsó ügynök varráshoz
  • Egyszerű T-bezárás borítóval

Műszaki adatok:

  • Anyag: 100% poliészter gyapjú
  • Berendezések: T-bezárás borítóval, mély hátsó negyedek

A kézbesítés hatálya:

1x buszok izzadság mennyezet ii

GYIK

Milyen előnyei vannak az alapvető II -nek? 100% poliészter gyapjúból készül, ezért ideális nedvességtartalmú szállítást és gyors szárítást kínál. Ezenkívül a mennyezetnek jól illeszkedik a hátsó szer varrásán, és praktikus T-bezárással rendelkezik, amelynek fedele a mellkas területén.

Kinek a buszok izzadási mennyezete II. Különösen megfelelő? és a lovak izzadásának és szárításának hatékony módja függ.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.