BUSSE izzadságszőnyeg WAVE 115 navy/fehér/piros egy pillantásra:


Buszok Sweat Grissing Wave - Funkcionális kiegészítők a lóhoz

A buszok izzadási takaró hulláma gyakorlati és stílusos társ a ló számára. Segít a ló gyors szárításában edzés vagy gyaloglás után, és biztosítja, hogy kényelmes legyen.

Ezt az izzadási takarót a csinos zsinórja, a legfelsõbb Pro -nál koordinált szín, a Jersey Ear Hood, a Kötvények Grand Prix és a kötőfék és a kötél legfelsőbb. Ez a kombináció megkönnyíti a ló számára megfelelő és vonzó ruhák összeállítását.

A mennyezet 100% poliészter gyapjúból készül, egy funkcionális anyagból, ideális nedvességtartalmú tulajdonságokkal. Ez gyors, és ezért az edzés után különösen praktikus. Ezenkívül a mellkas területén a mennyezet dupla -elrendezésű, hogy még nagyobb kényelem legyen.

A buszok izzadási takaróhullámának jó illeszkedését garantálja egy hátsó ágens varrás. A puha Withers párna, a PVC-SNAP mell bezárása és egy állítható hátsó quee-öv biztosítja a biztonságos és kényelmes illeszkedést.

Áttekintés:

  • Gyakorlati izzadási takaró
  • Csinos zsinór, szín -megfelelő kiegészítőkhöz koordinálva
  • 100% poliészter gyapjúból
  • Nedvesség -szabályozás és gyors -driding

Műszaki adatok:

  • Anyag: 100% poliészter gyapjú
  • Berendezések: PVC-SNAP mell bezárása, állítható hátsó quee öv, hátsó szer varrás, puha withers

A kézbesítés hatálya:

1x buszok izzadási mennyezeti hullám

GYIK

Milyen előnyei vannak a hullámos izzadási takarónak? 100% poliészter gyapjúból készül, amely ideális nedvességtartalmú tulajdonságokkal rendelkezik, és gyors. A szép zsinórral és a megfelelő kiegészítőkkel való kialakítással is vizuálisan vonzó.

Kinek a buszok az izzadási takaróhullám különösen megfelelő? Ugyanebben az időértékben egy stílusos megjelenés.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.