BUSSE COMFORT FLEXI ZEBRA kültéri légyszőnyeg 115 zebra egy pillantásra:


Busse kültéri repülő sarok Comfort Flexi Zebra-optimális védelem a repülés és a fékezés ellen

A buszok kültéri repülő sarok Comfort Flexi Zebra egy optimális repülő sarok, amely megvédi a lóját a repüléstől és a fékezéstől stabil, legelő és paddock testtartásban. Ezenkívül a fekete-fehér zebra minta biztosítja a természetes fék elleni védelmet. A tanulmányok kimutatták, hogy a lovakat már nem célozza meg a lókfék mintája, mint cél.

A mennyezet könnyű poliészter anyagból áll, finom, speciális szövési szerkezetű. A sörény, a mellkas és a Withers területén sima szatininalizálással rendelkezik. Az anyag gyorsan szárad és lélegző, ami további kényelmet nyújt a ló számára.

A buszok kialakítása kültéri repülő sarok Comfort Flexi Zebra a kényelmet és a funkcionalitást jelenti. Az eltávolítható nyaki rész a rejtett tépőzáras rögzítőelemek lefedésére van beállítva, és tépőzáras kötőelemekkel bezárható. Anatómiailag alakú has, rugalmas és állítható hosszúságú, dupla T-bezárás, integrált dupla-off-mel a mellkasi területen, anatómiai farokfedél és egy mély tippelő kábel.

Áttekintés:

  • Optimális repülési mennyezet a repülés és a fékezés elleni védelem érdekében
  • Fekete-fehér zebra minta a természetes fék elleni védelemhez
  • Könnyű poliészter anyag, finom speciális szövési szerkezet
  • Gyors -diszkálás, lélegző

Műszaki adatok:

  • Anyag: Könnyű poliészter anyag, szatinlining
  • Berendezések: Kihúzható nyaki rész, anatómiailag alakú hasi választottbírósági eljárás, dupla L-vel és dupla L-vel és anatómiai farokfedéssel, mély hátsó negyedben

A kézbesítés hatálya:

1x buszok kültéri repülő sarok Comfort flexi zebra

GYIK

Milyen előnyei vannak a Comfort Flexi Zebra buszok Fluglichen Busse -nek? Fekete-fehér zebramintával rendelkezik, amelynek természetes fékellenes hatása van. Könnyű, gyors szárítás és lélegző poliészter anyagból áll, és számos funkcióval rendelkezik a kényelem és a funkcionalitás érdekében.

Kinek a buszok kültéri repülő sarok Comfort Flexi Zebra különösen alkalmas? Hatékonyan meg akarja védeni a Paddock testtartását a repüléstől és a fékezéstől, és a zebra mintán keresztül használni akarja a természetes fékvédelem további előnyeit.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.