BUSSE Lovas szőnyeg SHINE 50 125 sárga (navy egy pillantásra:


Busse Führecke Shine 50 - Reflector takaró enyhe hőszigeteléssel a biztonságos vezetéshez a sötétségben

A buszok Freieckes Shine 50 egy időjárásálló reflektor mennyezet, nagyon könnyű hőszigeteléssel, amely növeli annak láthatóságát sötétben. Ideális vezetéshez/gyalogláshoz vagy kézi lovakhoz, ez is alkalmas a vezető rendszerben vagy a futópadon.

A mennyezet egy tartós 600 -ból áll, a poliészter ripstop külső anyagból, amely szélálló, vízálló és lélegző. Az 50 g -os polifill -töltés biztosítja a nagyon könnyű hőszigetelést. A mozgó, szőrme barátságos szatináció nem befolyásolja a ló mozgását, és további kényelmet kínál.

A buszok kialakítása a Freiechsche Shine 50 a kényelem és a funkcionalitás felé irányul. A mennyezet kifejezetten a hátsó ágens varrás nélkül van, és messze meghaladja a Withers -t az optimális nyomáseloszlás érdekében, és hogy elkerülje a súrlódási pontokat. A vállmentes kialakítás biztosítja a mozgás optimális szabadságát, és elkerüli a vállterület túlmelegedését. A váll, a mellkas és a nyaki terület teljesen lágy szintetikus szőrrel van szegélyezve. A tépőzáras rögzítővel ellátott T-bezárás, hosszúságú, korrigálható kereszt-cemónia, reflektorcsíkok mindkét oldalán, valamint a hegesztési burkolaton, a mellkason és a vállon, egy integrált farokfedél és egy mély hátsó negyedév rendkívül funkcionálissá teszi a mennyezetet. biztonságos.

Áttekintés:

  • Időjárásálló reflektor takaró enyhe hőszigeteléssel
  • Hard -viselés 600 A poliészter ripstop külső anyaga
  • Szélálló, vízálló, lélegző
  • sikló, szőrme -barátságos szatinlining

Műszaki adatok:

  • Anyag: 600 A poliészter ripstop, 50 g polifill, szatinlining
  • Berendezések: T-bezárás tépőzáras rögzítővel az elülső, hosszúságú, állítható, irányított túra, reflektorcsík, integrált farokfedél, mély hátsó negyedek

A kézbesítés hatálya:

1x buszok útmutató takaró ragyog 50

GYIK

Milyen előnyei vannak a Shine 50 busz fedezetének? /séta vagy kézi lovak. Tartós 600 -ból áll, a poliészter ripstopból, szélálló, vízálló és lélegző. Számos tulajdonság, például a vállmentes kialakítás, a lágy szintetikus szőr a váll, a mellkas és a nyaki terület, valamint a reflektorcsíkok növelik ennek a mennyezetnek a funkcióját és kényelmét.

Kinek a buszok ragyognak 50 különösen alkalmas? Ideális az útmutató rendszerben vagy a futópadon történő lépés munkájához is.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.