BUSSE COMFORT PRO kültéri légyszőnyeg 115 ezüst/navy egy pillantásra:


Busse kültéri repülő sarok Kényelem Pro-Term-Természetes Védelem istálló, legelő és paddock testtartás

A buszok kültéri repülő sarok Comfort Pro optimális védelmet nyújt a legyek és fékek ellen stabil, legelő és paddock testtartásban. Kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy megvédje a lovat a rovarok zavaró részétől, miközben élvezi a friss levegőt.

A repülő mennyezet könnyű poliészter anyagból áll, finom, speciális szövési szerkezetű, amely a rovarokat visszatartja a ló túlmelegedése nélkül. A sörényben, a farok, a mellkas és a dőlés területén a mennyezet sima szatén alsó részben van, hogy minimalizálja a súrlódást és növelje a kényelmet, miközben maga a mennyezet gyorsan kiszárad és lélegző.

A buszok kialakítása kültéri repülő sarok Comfort Pro figyelembe veszi a ló igényeit: A nyaki rész elasztikus, és tépőzáras kötőelemekkel bezárható, míg a mellkas területe dupla T -vel rendelkezik -Clicksure integrált dupla agyaggal. Ezenkívül a mennyezetnek anatómiai alakú has van, amely rugalmas és állítható hosszúságú, anatómiai farokfedél és mély hátsó negyed.

Áttekintés:

  • Optimális repülési mennyezet stabil, legelő és paddock testtartáshoz
  • Könnyű poliészter anyag finom, speciális szövésszerkezetgel
  • Sima szatén sörény alatt sörényben, farokban, mellkasban és Withers területén
  • Gyors -diszkrét és lélegző
  • Átgondolt kialakítás az optimális védelem és kényelem érdekében

Műszaki adatok:

  • Anyag: Könnyű poliészter anyag, szatinlining
  • Berendezések: nyaki rész tépőzáras kötőelemekkel, T-bezárás a mellkasi területen, elasztikus és állítható has, farokfedél, mély hátsó negyedek

A kézbesítés hatálya:

1x buszok kültéri repülő sarok Comfort Pro

GYIK

Milyen előnyei vannak a Comfort Pro -nak? Védelmet nyújt a legyek és a fékek ellen, könnyű poliészter anyagból áll, finom, speciális szövési szerkezetű, és a kritikus területeken sima szatén visszaeséssel rendelkezik.

Kinek a Busse kültéri repülő sarok, a Comfort Pro különösen alkalmas? Védelmet akar nyújtani a bosszantó legyek és fékek ellen.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.