BUSSE Lójáró szőnyeg WALKING 100 125 navy egy pillantásra:


Busse Non Letters 'mennyezeti séta 100 - Speciális mennyezet a lépéshez

A buszvezetői borító séta 100 egy időjárásálló speciális takaró, amelyet kifejezetten az útmutatóban vagy a futópadon végzett lépés munkájához fejlesztettek ki. Enyhe hőszigetelésével optimális védelmet és kényelmet kínál az edzés során.

A mennyezet egy tartós 600 -ból áll, a poliészter ripstop külső anyagból, amely szélálló, vízálló és lélegző. Ezenkívül a 100 g -os polyfill enyhe hőszigetelése biztosítja a hő kényelmét a hűvösebb edzési napokon. A szőrme barátságos szatinlining úgy van kialakítva, hogy ez ne befolyásolja a ló mozgását.

A séta 100 busz buszjai kifejezetten a hátsó ágensek varrása nélkül vannak, és messze túlmutatnak a Withers -en az optimális nyomáseloszlás érdekében. A vállmentes kialakítás lehetővé teszi a mozgás optimális szabadságát, és elkerüli a vállterület túlmelegedését a lépés edzés során. A váll, a mellkas és a nyaki területek teljesen lágy szintetikus szőrrel vannak szegélyezve, hogy elkerüljék a súrlási pontokat. Egy kis, a lágy kárpitozóba ágyazott T-bezárás megrendelése megakadályozza a nyomást és a súrlási pontokat is mozgás közben. A mennyezet hosszúságú kereszteződéssel és mély hátsó negyedekkel van felszerelve.

Áttekintés:

  • Időjárásálló speciális takaró a lépéshez
  • Keményen viselő 600 A poliészter ripstop anyag
  • Enyhe fűtési szigetelés: 100 g polifill
  • szőrme -barátságos szatinlining
  • A mozgás és a nyomás eloszlásának optimális tervezése

Műszaki adatok:

  • Anyag: 600 A poliészter ripstop, 100 g polifill
  • Berendezések: T bezárás, hosszú távú átkelés, mély hátsó negyedek

A kézbesítés hatálya:

1x buszok útmutató takaró séta 100

GYIK

Milyen előnyei vannak a séta 100 -nak? - Ez egy tartós 600-as poliészter ripstopból áll, és szőrös-barát szatén gyűrűvel rendelkezik, hogy ne rontja a ló mozgását.

Kinek a séta 100 busz buszjai különösen alkalmasak? rendszer vagy a futópadon, és helyezze el a lóját a mozgás szabadságának korlátozása nélkül.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.