BUSSE kültéri szőnyeg WINDCHILLY MINI 00 85 jégkék/navy egy pillantásra:


Busse kültéri mennyezeti szélvédő mini 00 - Végső időjárási védelem a kis pónik számára

A buszok kültéri mennyezeti szélvédő mini 00 egy végső esőtakaró, szigetelés nélkül, amely ideális a melegebb átmeneti időszakban a kis pónihoz.

A mennyezet rendkívül tartós és funkcionális külső anyagból áll: 840 A poliészter. Egy speciális hálózati közbenső réteg biztosítja az optimális éghajlat -szabályozást meleg időjárás esetén. A speciális Drysense-bölcső, egy szőrös és gyorsan száradó poliészter szövet, kényelmes vigaszt kínál, még akkor is, ha a magas páratartalommal kapcsolatos magas páratartalom. A kültéri mennyezet anyaga szélálló, lélegző és vízálló, 3000 g/m²/24 órás lélegző képességgel és 5000 mm vízállósággal.

A buszok kültéri mennyezeti Windchilly Mini 00 kényelmes emlőtervezést kínálnak az optimális vállminősítéshez és elegendő helyet a tekercsek számára. Van egy V-Quick-SNAP mell bezárása, integrált dupla-off és cserélhető karabinerekkel, egy szintetikus gumiból készült, egy bőrbarát mezfelülettel, hossza állítható kereszteződéssel és egy mély tippelőzsinórral. Ezen felül van egy integrált, nagylelkű farokhuzat, amely további védelmet nyújt.

Áttekintés:

  • Végső esőtag kis pónikhoz
  • Tartós 840 -ből készül a poliészter
  • Különleges hálózati közbenső réteg az optimális éghajlati szabályozáshoz
  • Drysense-Lating a szőrbarát vigasztaláshoz, a kényelemhez
  • Kényelem a mell kialakításának és az integrált farokfedélnek

Műszaki adatok:

  • Anyag: 840 A poliészter, Drysense-Bining
  • Légzési tevékenység: 3000 g/m²/24h
  • Vízszigetelés: 5000 mm
  • Berendezések: V-Quick-SNAP mell bezárása, Withers párna, hossza állítható keresztkertes, mély hátsó negyed, integrált farokfedél

A kézbesítés hatálya:

1x buszok kültéri mennyezeti szélvédő mini 00

GYIK

Milyen előnyei vannak a Busse kültéri borítójának Windchilly Mini 00? A kis pónik melegebb átmeneti ideje megfelelő. Az optimális éghajlati szabályozást, a szőrös-barát drysense bélést és a nagy kényelem és védelem érdekében számos berendezés részletét kínálja.

Kinek a buszok kültéri mennyezeti szélskenyő mini 00 különösen megfelelő? Ajánlat a melegebb átmeneti időszakban, anélkül, hogy tartózkodna a kényelem viselésétől.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.