BUSSE Lovas szőnyeg FLEECETRAINER III 125 navy egy pillantásra:


Busse futó takaró Flecrainer IIi- Kényelem és védelem a beltéri és kültéri edzések során

A buszok a Top Fecrainer III egy lélegző mennyezet, amelyet kifejezetten hideg napokon történő edzésre terveztek. Biztosítja a ló és a beltéri és a kültéri ló szükséges kényelmét és védelmét.

100% poliészter gyapjúból készül, ez a mennyezet biztosítja az ideális nedvességtartalmat, és gyors. Ez az anyag biztosítja azt is, hogy a ló meleg és száraz maradjon anélkül, hogy túlmelegedne.

A III. Buszos takaró -rovarlovaglás oldalirányú lovaglással rendelkezik a zavartalan segélyekhez, és egy nyeregrészt a nyereg levél alatti útmutatáshoz. A széles tépőzáras rögzítőelem a Withers -en, a mély hátsó negyedben és mindkét oldalon lévő reflektorcsíkhoz nagyobb láthatóságot biztosít a kiegészítő kényelem és biztonság érdekében. Egy nagyon részlet az ezüst zsinór, amely elegáns megjelenést kölcsönöz a mennyezetnek.

Áttekintés:

lélegző mennyezet az In és a kültéri edzéshez 100% poliészter gyapjúból Ideális nedvességszállítás, gyors diszkriming oldalsó lovaglás a zavartalan segítségért Bilaterális reflektorcsíkok a láthatóság érdekében

Műszaki adatok:

Anyag: 100% poliészter gyapjú Berendezések: oldalsó lovaglás, nyeregkivágás, széles tépőzáras rögzítőelem a Withersnél, mély hátsó negyedben, kétoldalú reflektorcsíkok, ezüst zsinór

A kézbesítés hatálya:

1x buszok futó takarófaragó III

GYIK

Milyen előnyei vannak a III. Hideg napokon van. Biztosítja a meleget és a kényelmet a ló túlmelegedése nélkül, és olyan funkciókat kínál, mint egy oldalsó lovaglás és egy nyereg nyakkivágása.

Kinek a III. A III. A FEACRAINGER buszjai? Hideg napok, mind beltéri, mind kültéri.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.