BUSSE Tüdőszőnyeg RAIN 50 125 fekete egy pillantásra:


Busse Lunging mennyezet eső 50 - Védelem a tüdőben vagy a talajban.

A buszok tüdő mennyezeti eső 50 kifejezetten a lót védelmére fejlesztették ki a nyereg helyzetében, a vesék, a ropogók és - Biztonságos rögzíteni a tüdő övét, a magasabb járáshoz való felhasználáshoz is.

Robusztus 600 A poliészter ripstop , ez a takaró szélálló, vízálló és lélegző. A 3000 g/m²/24 órás légzési aktivitással és a 3000 mm -es vízállóval kiváló védelmet és kényelmet nyújt a ló számára. Ezenkívül az 50 g -os polyfill fényhőszigetelése további meleget biztosít. Belül a felső anyagot egy sima, szőrme barátságos szatén gyűrűvel bélelték, amely nem befolyásolja a ló mozgását.

A Busse Lungerdecke eső 50 gyors és egyszerűen rögzíthető a tüdő öv gyűrűihez öt változó tépőzáras hevederekkel. Az optimális illesztést egy hátsó ügynök varrás biztosítja. A szándékosan csökkentett oldalmélység lehetővé teszi a zavartalan segítséget a Whip Strike, a Whip vagy az érintkezési padlóval kapcsolatban, vagy a kettős tüdősegély akadálytalanul. Hinda irodai zsinór és egy színű, koordinált alappánt kiegészíti a berendezést.

Áttekintés:

  • Védelem a lunging vagy a talajmunkában
  • A robusztus 600 -tól a poliészter ripstop
  • Szélálló, vízálló, lélegző
  • Egyszerű rögzítés a tüdő övhez
  • Optimális illeszkedés a hátsó ügynök varráshoz

Műszaki adatok:

  • Anyag: 600 A poliészter ripstop, 50 g polifill
  • Légzési tevékenység: 3000 g/m²/24h
  • Vízszigetelés: 3000 mm
  • Berendezések: Változó tépőzáras darabok, hátsó negyedek, színkordinált bombázás

A kézbesítés hatálya:

1x buszok tüdő mennyezet eső 50

GYIK

Milyen előnyei vannak a Busse Lunging mennyezeti esőnek 50? Robusztus 600 -ból készül, a poliészter ripstop, szélálló, vízálló, lélegző és enyhe hőszigetelést kínál.

Kinek a buszok tüskék mennyezeti eső 50 különösen alkalmas? A mozgás szabadságának korlátozása.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.