BUSSE Szállítási légyszőnyeg PROFESSIONAL II 125 barna egy pillantásra:


Busse szállítási repülõ sarokprofesszionális II-ideális a stallgasse és a közlekedéshez

A Busse Transport Booss Corner Professional II ideális mennyezet a stabil sikátor és a szállítás számára. Megbízhatóan megvédi a lovat, és biztosítja a szükséges kényelmet a szállítás során vagy a stabil sikátorban.

poliészter-hálózati szövetből, nehéz minőségű, a mennyezet szennyeződés és nedvességet reprezentáló, szoros és különösen stabil. Ez az anyag növeli a mennyezet élettartamát, és biztosítja, hogy igényes körülmények között is létezzen.

A Transport Flichen Corner Professional II optimális illeszkedést kínál a hátsó ügynök varrásán keresztül. A lágy Withers párna növeli a ló kényelmét. A mennyezetnek a mellkasi területén egyszerű T-bezárása van, és egy hosszúságú állítható keresztirányú, T-bezárással, amely eltávolítható a gyakorlati és innovatív hegymászó rendszerből. A felszerelés egy mélyen hátsó zsinórot lekerekít.

Áttekintés:

  • Ideális a stallgasse -hez és a szállításhoz
  • Nehéz poliészter hálózati szövetből készül,
  • Piszok és nedvességtaszító
  • Optimális illeszkedés a hátsó ügynök varráshoz
  • Hosszig állítható kereszt szertartás T-bezárással

Műszaki adatok:

  • Anyag: nehéz poliészter hálózati szövet
  • Berendezések: Puha Withers párna, egyszerű T-bezárás a mellkasi területen, hossza állítható átkelés, mély hátsó negyedek

A kézbesítés hatálya:

1x buszok Szállítási repülés sarokprofesszionális II

GYIK

Milyen előnyei vannak a Busse Transport Flug Corner of Professional II -nek? Nehéz poliészter-hálózati szövetből készül, amely piszkos és nedvességtisztítóvá teszi, és különösen stabil. Optimális illeszkedést és kényelmet kínál egy puha Withers párnán és egy hosszú távú átkelésen keresztül.

Kinek a Busse Transport Flag Flying Padló Professional II különösen megfelelő? A STALLGASSE keresés, amely szintén igényes körülmények között létezett.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.