BUSSE kültéri szőnyeg RAIN-DEAR 200 115 szürke/navy egy pillantásra:


Busse kültéri mennyezet eső-lejtése 200 kiterjesztett kültéri kényelem közepes hőszigeteléssel

A buszok kültéri mennyezeti esőképességi 200 kiterjesztett kültéri kényelmet kínálnak a magas vágású passportnak köszönhetően. Ez a mennyezet optimális a lapos, keskeny felső vonalú lovak számára, és közepes hőszigetelést kínál, ami ideális választást kínál az átmeneti időszakban.

A rendkívül tartós és funkcionális külső anyag a 840 -ből a poliészter maximális ellenállást és tartósságot kínál. Az átlagos hőszigetelést 200 g polifill éri el. A Drysense bélése, egy különösen szőrös és gyorsan száradó poliészter szövet, biztosítja a lágyszárítást, még magas páratartalom mellett is, és megakadályozza, hogy a mennyezet belülről a szurdokba kerüljön. 3000 g/m²/24h és a 5000 mm vízálló képességgel a kültéri mennyezet megbízható védelmet nyújt a szél és az időjárás ellen.

Az eső-leírás jól átgondolt illeszkedése és berendezései biztosítják az optimális kényelmet és az egyszerű kezelést. A magas vágású passzus alak, egy extra hosszú előrehaladással, messze túlmutat a Withers-en. A V-Quick-SNAP mell bezárása integrált dupla-off és cserélhető karabinerekkel lehetővé teszi az egyszerű rögzítést és a beállítást. További jellemzők a hosszúság -állítható kereszteződés, az integrált elasztikus hurokkal és az integrált, tágas farokfedéllel beállítva.

Áttekintés:

  • Bővített kültéri kényelem a nagy vágású passzus formájának köszönhetően
  • Közepes fűtési szigetelés: 200 g polifill
  • Rendkívül tartós kültéri anyag: 840 A poliészter
  • Drysense-bélés a gyors szárításhoz
  • Optimális éghajlat -szabályozás magas levegőben lévő páratartalommal

Műszaki adatok:

  • Anyag: Külső anyag: 840 A poliészter, belső anyag: Drysense-Lining
  • Szigetelés: 200 g polifill
  • Légzési tevékenység: 3000 g/m²/24h
  • Vízszigetelés: 5000 mm
  • Jellemzők: V-Quick-SNAP mell bezárása, nagy vágású-passzport, hossz-állítható keresztmonitoring

A kézbesítés hatálya:

1x buszok kültéri mennyezeti eső-lejtés 200

GYIK

Milyen előnyei vannak a 200 buszos szabadtéri burkolatnak? Védelem minden időjárással. Optimálisan testreszabott lovakhoz, lapos, keskeny felső vonalú, és kiterjesztett kültéri kényelmet kínál a nagy vágású passzus alakjának köszönhetően.

Kinek van a buszok kültéri mennyezeti eső-leválasztása 200 különösen alkalmas? Ugyanakkor a kényelmes takaró, amelyet kifejezetten egy lapos, keskeny felső vonalú lovakhoz igazítanak, és egész évben használhatók.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.