BUSSE Kültéri szőnyeg RAIN-DEAR 00 115 jégkék/navy egy pillantásra:


Busse kültéri mennyezet eső-00-kiterjesztett kültéri kényelem egy lapos, keskeny, felső vonalú lovak számára

A buszok kültéri mennyezeti eső-lejtőn 00 egy végső eső mennyezet, szigetelés nélkül, amelyet kifejezetten a melegebb átmeneti időszakban történő felhasználásra terveztek. Lenyűgözi a magas vágású passportját, amelyet optimálisan egységes, keskeny, keskeny felső vonalú lovakhoz illesztenek.

Funkcionális külső anyagból áll: 840 A poliészter , amelynek nagy ellenállása és tartóssága van. Egy speciális hálózati közbenső réteg biztosítja az optimális éghajlat -szabályozást meleg időjárás esetén. A Drysense bélése, egy különösen szőrös és gyorsan száradó poliészter szövet, biztosítja a lágyszárítást, még magas páratartalom mellett is, és megakadályozza, hogy a mennyezet belülről a szurdokba kerüljön. A 3000 g/m²/24h légzési aktivitással és a 5000 mm vízállóságával a kültéri mennyezet szintén szélálló. Ezenkívül a színes jégkék elősegíti a napfény visszaverődését és csökkenti a napfény szorpciót, hogy elkerülje a túlmelegedést az átmeneti időszakban.

A 00-os eső jól átgondolt illeszkedése és felszerelése biztosítja az optimális viselet kényelmet és az egyszerű kezelést. A nagy vágású nyakú forma, amelynek extra hosszú, apróra vágott nyaki területe messze túlmutat a Withers-en. A V-Quick-SNAP mell bezárása integrált dupla-off és cserélhető karabinerekkel lehetővé teszi az egyszerű rögzítést és a beállítást. A hosszúság -kiigazítható kereszteződés, integrált elasztikus hurokkal, és az integrált, tágas farok borítja a berendezést.

Áttekintés:

  • Végső esőtag szigetelés nélkül
  • nagy vágású nyakú lovakhoz, lapos, keskeny felső vonalú lovakhoz
  • Funkcionális külső anyag: 840 A poliészter
  • Drysense-bélés a gyors szárításhoz
  • Optimális éghajlat -szabályozás meleg időben nedvességgel

Műszaki adatok:

  • Anyag: Külső anyag: 840 A poliészter, belső anyag: Drysense-Lining
  • Légzési tevékenység: 3000 g/m²/24h
  • Vízszigetelés: 5000 mm
  • Jellemzők: V-Quick-SNAP mell bezárása, nagy vágású-passzport, hossz-állítható keresztmonitoring

A kézbesítés hatálya:

1x buszok kültéri mennyezeti eső-leírás 00

GYIK

Milyen előnyei vannak az eső-lejtőn 00 00
A busz kültéri mennyezetének eső-lejtője 00 egy végső esőtakaró szigetelés nélkül, amely minden időjárással kiváló védelmet nyújt. A magas vágású passzus formájának köszönhetően ideális lovakhoz használható, sík, keskeny felső vonalú lovakhoz, és optimális éghajlati szabályozást kínál a meleg átmeneti időszakban.

Kinek a buszok kültéri mennyezeti eső-lejtője 00 Különösen alkalmas? Ugyanakkor a kényelmes takaró, amelyet kifejezetten egy lapos, keskeny felső vonalú lovakhoz igazítanak, és egész évben használhatók.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.