BUSSE Bélésszőnyeg NOORVIK PRO 100 115 fekete egy pillantásra:


Busse bélés Noorvik Pro 100-rugalmas földalatti takaró a busz kültéri takaróinak kibővítéséhez

A busse bélés Noorvik Pro 100 alsó kabát az egyéni, rugalmas és helyzeti terjeszkedésnek a busz kültéri takaróinak. Integrálható az összes kültéri takaróba, rugalmas és rugalmas Pro -ba, az összes kültéri takaróban, valamint az aktív Pro -ban, valamint az összes kültéri takaró szélvédőjében. Ezzel a fehérnemű mennyezetével adaptálhatja a kültéri mennyezet védelmét és kényelmét, az időjárástól és a ló szükségességétől függően.

A 210 -ből kipróbált és tesztelt külső anyag a poliészter lélegző, barátságos, könnyű és ennivaló, ami biztosítja a ló kényelmét. A 100 g -os polifill enyhe hőszigetelése biztosítja a további védelmet. Belül a Drysense bélés, egy különösen szőrös és gyorsan száradó poliészter szövet, biztosítja, hogy a kondenzáció elkerülhető legyen, és a titkos mennyezet belülről nem ütközik, még akkor is, ha a lóból levonják.

Ennek az alsó kabát mennyezetének speciálisan hátulsó varrása van az optimális üléshez a burkolat alatt huzalpotenciál és egy célú optimalizált oldalmélység nélkül. Az elejére kell rögzíteni, négy stabil mászó tehénrel a legfontosabb busz kültéri takaróban. A mellkas területén egy lapos T-bezárás van, amely nem vonatkozik alig a burkolat alatt. A mély D-gyűrűk, beleértve a hátsó negyedet, biztosítják az optimális kapcsolatot a busz kültéri takaróval. Finom fűket is beépített az oldalsó szegélybe a keresztezéshez. Ha bélésként használják szabadtéri takaró alatt, a kolostor eltávolítható.

Áttekintés:

  • Rugalmas mennyezeti mennyezet a busz kültéri mennyezetének kibővítéséhez
  • Külső anyag: 210 A poliészter
  • lélegző, hangulatos fény és ennivaló
  • Enyhe fűtési szigetelés: 100 g polifill
  • szőrbarát drysense-bölcső

Műszaki adatok:

  • Anyag: Kültéri anyag: 210 A poliészter, belső anyag: Drysense-Lining
  • Hőszigetelés: 100 g többszörösen
  • Jellemzők: Négy stabil hegymászó csúszás, lapos T-bezárás, mély D-gyűrűk, határokon integrált szemlélek a kereszteződéshez, az órák hevederei eltávolíthatóak

A kézbesítés hatálya:

1x buszok bélés noorvik/100

GYIK

Milyen előnyei vannak a Noorvik Pro 100 Busse bélésnek? Ez lehetővé teszi a busz kültéri takaróinak egyéni, rugalmas és helyzeti bővítését, és további védelmet és kényelmet kínál a ló számára. Tartós anyagból készül, és egy szőrme -barát belső béléssel rendelkezik.

Kinek a Busse bélés noorvik pro 100 különösen alkalmas? Az időjárás és a ló szükségessége szeretné adaptálni a védelmet és a kényelmet.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


BUSSE Bélésszőnyeg NOORVIK PRO 200 135 Plus fekete
Szín: Fekete | Méret: 135 plus
Busse bélés Noorvik Pro 200-adaptálható Undergline a busz kültéri mennyezetéhez A Busse bélés Noorvik Pro 200 titkos mennyezetként szolgál a busz kültéri takaróinak egyéni, rugalmas és helyzeti bővítéséhez. Szilárdan integrálható az összes kültéri mennyezetbe az összes kültéri mennyezetben, aktív és aktív Pro -ban, valamint az összes kültéri mennyezetben. Az alkalmazkodóképessége miatt további védelmet és kényelmet kínál a ló számára, az egyéni igényektől és az időjárási viszonyoktól függően. A tesztelt 210 -ből készült Poliészter, a Noorvik Pro 200 lélegző, barátságos, könnyű és ennivaló, amely támogatja a ló kényelmét. Közepes hőszigetelést kínál 200 g többszörösen. A Drysense bélése, egy különösen szőrös és gyorsan száradó poliészter szövet, a lágyszárny érzetét biztosítja, még magas páratartalom mellett is, és megakadályozza a kondenzációt. Tehát a mennyezet belülről nem marad homályos, még akkor sem, ha a köztük levő lóból származik. A Noorvik Pro 200 busz bélésnek van egy extra háttámláló varrása az optimális üléshez a burkolat alatt, és nincs gumi potenciál. A cél -optimalizált oldalmélység, a kamra paplan és az extra puha bombázószalag hozzájárul az optimális illeszkedéshez. Négy stabil hegymászó tehén elülső részén a mennyezeten átmenő mennyezetet lehet rögzíteni a busz kültéri mennyezetéhez. A mellkasi területen a lapos T-bezárás biztosítja, hogy a takaró alatt ne frissítsék a problémamentes kopást. A mély D-gyűrűk, beleértve a hátsó negyedet is, szintén biztosítják az optimális kapcsolatot a busz kültéri takaróval. A kereszt kereszteződése, amely hosszasan beállítható és eltávolítható, lehetővé teszi a fehérnemű mennyezetének könnyű stabil mennyekként történő felhasználását. Áttekintés: adaptálható titkos mennyezet a buszok kültéri mennyezetéhez lélegző, hangulatos fény és ennivaló Közepes fűtési szigetelés: 200 g polifill Drysense bélés a gyorsan szárító tulajdonságokhoz Optimális illeszkedés extra háttámlával varráshoz Műszaki adatok: Anyag: Kültéri anyag: 210 A poliészter, belső anyag: Drysense-Lining Termikus szigetelés: 200 g többszörösen Jellemzők: Négy stabil hegymászó csúszás, lapos T-bezárás, mély D-gyűrűk, határokon integrált szemlélek a kereszteződéshez, az órák hevederei eltávolíthatóak A kézbesítés hatálya: 1x busse bélés noorvik pro 200 GYIK Milyen előnyei vannak a Noorvik Pro 200 bélésnek? Ez lehetővé teszi a busz kültéri takaróinak egyéni, rugalmas és helyzeti bővítését, és további védelmet és kényelmet kínál a ló számára. Keményen hordozó anyagból készül, és szőrös barátságos belső béléssel és közepes hőszigeteléssel rendelkezik. Kinek a Busse bélés Noorvik Pro 200 különösen alkalmas? Az időjárás és a ló szükségessége szeretné növelni a védelmet és a kényelmet.

42 396 Ft*
BUSSE Bélésszőnyeg NOORVIK PRO II 100 135 Plus fekete
Szín: Fekete | Méret: 135 plus
Busse bélés Noorvik Pro II 100-kiterjesztés a ló mennyezeti rendszeréhez A busse bélés Noorvik Pro II 100 egy rugalmas mennyezet, a busz kültéri takaróinak egyéni és helyzeti bővítéséhez. Integrálható az összes kültéri takaróba, rugalmas és rugalmas Pro -ba, az összes kültéri takaróban, az aktív és az aktív Pro -ban, valamint az összes kültéri takaró szélvédőjében. 420 poliészterből készül, ez a bélés mennyezet lélegző, hangulatos és ennivaló. Az átlagos hőszigetelést garantálják egy 100 g -os többszörös töltés. A Drysense bélés, egy különösen szőrös és gyorsan száradó poliészter szövet, a lágyszárnyú érzést biztosítja még az időjárással kapcsolatos magas páratartalom mellett. A busse bélés Noorvik Pro II 100 szándékosan van megtervezve, hátradejű varrás nélkül, amely az optimális ülést biztosítja a borítás alatt, félelmetes potenciál nélkül. Egyéb jellemzők a cél-optimalizált oldalmélység, a kamra paplan és az extra puha sütőszalag. A mennyezetet a fent említett busz kültéri mennyezetekhez lehet rögzíteni, négy stabil villogóval. A bélés mennyezetének lapos t -bezárása van a mellkas területén, amely nem vonatkozik alig a burkolat alatt. A mélyen rögzített D-gyűrűk, beleértve a hátsó negyedet, biztosítják az optimális kapcsolatot a busz kültéri takaróival. Ha bélésként használják szabadtéri takaró alatt, a kolostor eltávolítható. Áttekintés: Rugalmas mennyezeti mennyezet a busz kültéri mennyezetének kibővítéséhez 420 -ból a poliészter, lélegző és hangulatos Közepes fűtési szigetelés 100 g -os többszörös töltéssel Drysense-Lilling a gyors szárításhoz és kellemes érzéshez Műszaki adatok: Anyag: 420 A poliészter, 100G Polyfill, Drysense-Lining Berendezések: T-bezárás a mellkasi területen, mély D-gyűrűk, hátsó negyed, keresztszál, 4 stabil hegymászó hajtás A kézbesítés hatálya: 1x busse bélés noorvik pro ii 100 GYIK Milyen előnyei vannak a bélésnek a noorvik pro ii 100? 420 poliészterből készül, lélegző és barátságos. Az átlagos hőszigetelés egy 100 g-os többszörös töltésen és a Drysense bélésen keresztül biztosítja a ló kényelmét és jólétét. Ezenkívül a bélés mennyezete rugalmasan integrálható a különböző buszos kültéri mennyezetekbe. Kinek a Busse bélés Noorvik Pro II 100 különösen alkalmas? szituációs és külön -külön, hogy reagáljon a különböző időjárási viszonyokra.

38 506 Ft*
BUSSE Bélésszőnyeg NOORVIK PRO II 200 125 Plus fekete
Szín: Fekete | Méret: 125 plus
Busse bélés Noorvik Pro II 200-optimális kiegészítés a ló mennyezeti rendszeréhez A busse bélés Noorvik Pro II 200 egy titkos mennyezet a busz kültéri takaróinak egyéni, rugalmas és helyzeti bővítéséhez. Integrálható az összes kültéri takaróba, rugalmas és rugalmas Pro -ba, az összes kültéri takaróban, az aktív és az aktív Pro -ban, valamint az összes kültéri takaró szélvédőjében. A mennyezet egy kipróbált és tesztelt külső anyagból áll, 420 poliészterből, lélegző, hangulatos és ennivaló. A 200 g polifill közepes hőszigetelésével optimális védelmet nyújt hideg körülmények között. Ezen felül száraz bélelésével, különösen szőrös és gyorsan száradó poliészter-szövetével rendelkezik. Ez biztosítja a lágy száraz érzést még az időjárással kapcsolatos magas páratartalom mellett. A busse bélés Noorvik Pro II 200 kifejezetten hátsó ügynök varrás nélkül fejlesztették ki, hogy biztosítsák az optimális ülés a burkolat alatt, és elkerüljék az ijesztő potenciált. Egyéb jellemzők a cél -optimalizált oldalmélység, a kamra paplan és az extra puha bombázás. A mennyezetet a fent említett busz kültéri mennyezetekhez lehet rögzíteni, négy stabil villogóval. A titkos mennyezet lapos T -bezárása van a mellkas területén, amely nem vonatkozik alig a burkolat alatt. A mélyen rögzített D-gyűrűk, beleértve a hátsó negyedet, biztosítják az optimális kapcsolatot a busz kültéri takaróival. Ha bélésként használják kültéri mennyezet alatt, a kolostor eltávolítható, és a keresztes hadjárat használatakor a mennyezet könnyű stabil mennyezetként is használható. Áttekintés: Rugalmas mennyezeti mennyezet a busz kültéri mennyezetének kibővítéséhez 420 -ból a poliészter, lélegző és hangulatos Közepes fűtési szigetelés 200 g Polyfill töltéssel Drysense-Lilling a gyors szárításhoz és kellemes érzéshez Műszaki adatok: Anyag: 420 A Poliészter, 200G Polyfill, Drysense-Lining Berendezések: T-bezárás a mellkasi területen, mély D-gyűrűk, hátsó negyed, keresztszál, 4 stabil hegymászó hajtás A kézbesítés hatálya: 1x busse bélés noorvik pro ii 200 GYIK Milyen előnyei vannak a bélésnek a noorvik pro ii 200? 420 -ból készül a poliészter, lélegző és nagyon kényelmes. Átlagos hőszigetelésük egy 200 g-os többszörös töltéssel és a Drysense béléssel biztosítja a ló védelmét és jólétét. Ezenkívül az alsónemű mennyezet rugalmasan integrálható a különböző buszos kültéri mennyezetekbe, vagy önállóan használható könnyű stabil mennyezetként. Kinek a Busse bélés Noorvik Pro II 200 különösen alkalmas? időjárási körülmények, anélkül, hogy kompromisszumot kellene folytatniuk a ló kényelme és védelme érdekében.

42 396 Ft*