BUSSE ACTIVE PRO 50 kültéri szőnyeg 115 antracit egy pillantásra:


Busse kültéri mennyezet Active Pro 50 - Optimális kültéri kényelem az egész évben, használata

A buszok kültéri mennyezeti Active Pro 50 optimális kültéri kényelmet kínál a ló számára. Ez egy eső mennyezet, amelynek nagyon egyszerű szigetelése van az éghajlatszabályozáshoz, és elkerüli a kondenzációt egy év esetén.

Rendkívül tartós, extra könny -rezisztens és funkcionális kültéri anyag: 840 A nylon dupla ripstop képezi ennek a mennyezetnek az alapját. Belül a Drysense bélés, egy különösen szőrös és gyorsan száradó poliészter szövet, biztosítja, hogy a kondenzáció elkerülhető legyen, és a mennyezet belülről nem van gúnyos, még akkor is, ha a köztük levő lóból származik. Az 50 g -os polifill nagyon könnyű hőszigetelése kellemes meleget biztosít. A felső anyag vízállósága 5000 mm, míg a légzési aktivitás 3000 g/m²/24 óra, ami hozzájárul a szélállósághoz.

A mennyezetet a kényelmi mell kialakítása jellemzi, hogy az optimális váll kivitele és elegendő hely legyen a tekercsek számára. Van egy V-Quick-SNAP mell bezárása, integrált dupla-off és cserélhető karabinerekkel, egy integrált hegymászó rendszerrel a nyaki rész rögzítéséhez, és integrált szemlélek a bélés rögzítéséhez. A bőrbarát mezfelülettel, egy régóta állítható keresztezőképes, szintetikus gumiból készült párna, egy rugalmas hátsó kézi rögzítés, szennyeződéses védelemmel, rögzítőeszköz a lábszíjakhoz és egy bélelt, tágas farokfedél a képről.

Áttekintés:

  • Optimális kültéri kényelem az egész évben történő használatra
  • Rendkívül tartós kültéri anyag: 840 A nylon dupla ripstop
  • szőrbarát és gyorsan száradó száraz bélés
  • 50 g polifill a könnyű hőszigeteléshez
  • V-Quick-SNAP mell bezárása integrált dupla-off-mal

Műszaki adatok:

  • Anyag: Külső anyag: 840 A nylon dupla ripstop, belső anyag: Drysense-bining
  • Hőszigetelés: 50 g többszörösen
  • A felső anyag légzési tevékenysége: 3000 g/m²/24h
  • ober anyag vízszigetelés: 5000 mm
  • Jellemzők: V-Quick-SNAP mell bezárása, integrált hegymászó rendszer egy nyaki rész rögzítéséhez, integrált szemlélek egy bélés rögzítéséhez, Withers párna, hossz-állítható kereszteződés, rugalmas hátsó negyedek, rögzítőeszközök rögzítéséhez, a farok fedelének táplálékához táplált farkfedél

A kézbesítés hatálya:

1x buszok kültéri mennyezet aktív pro 50

GYIK

Milyen előnyei vannak a buszok kültéri mennyezetének Active Pro 50 -nek? Optimális kültéri kényelmet kínál a ló számára egész évben. Rendkívül tartós kültéri anyaguk és a Drysense bélésük biztosítja, hogy a mennyezet keményen viselje és ugyanakkor kényelmes legyen a ló számára. Az enyhe hőszigetelés optimális védelmet nyújt minden évszakban.

Kinek a buszok kültéri mennyezeti Active Pro 50 különösen alkalmas? Az optimális védelmet és a kényelmet kínálja minden évszakban, és különösen tartós és kemény -nagy minőségű anyagoknak és feldolgozásának köszönhetően.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


BUSSE Bélésszőnyeg NOORVIK PRO II 200 115 fekete
Szín: Fekete | Méret: 115
Busse bélés Noorvik Pro II 200-optimális kiegészítés a ló mennyezeti rendszeréhez A busse bélés Noorvik Pro II 200 egy titkos mennyezet a busz kültéri takaróinak egyéni, rugalmas és helyzeti bővítéséhez. Integrálható az összes kültéri takaróba, rugalmas és rugalmas Pro -ba, az összes kültéri takaróban, az aktív és az aktív Pro -ban, valamint az összes kültéri takaró szélvédőjében. A mennyezet egy kipróbált és tesztelt külső anyagból áll, 420 poliészterből, lélegző, hangulatos és ennivaló. A 200 g polifill közepes hőszigetelésével optimális védelmet nyújt hideg körülmények között. Ezen felül száraz bélelésével, különösen szőrös és gyorsan száradó poliészter-szövetével rendelkezik. Ez biztosítja a lágy száraz érzést még az időjárással kapcsolatos magas páratartalom mellett. A busse bélés Noorvik Pro II 200 kifejezetten hátsó ügynök varrás nélkül fejlesztették ki, hogy biztosítsák az optimális ülés a burkolat alatt, és elkerüljék az ijesztő potenciált. Egyéb jellemzők a cél -optimalizált oldalmélység, a kamra paplan és az extra puha bombázás. A mennyezetet a fent említett busz kültéri mennyezetekhez lehet rögzíteni, négy stabil villogóval. A titkos mennyezet lapos T -bezárása van a mellkas területén, amely nem vonatkozik alig a burkolat alatt. A mélyen rögzített D-gyűrűk, beleértve a hátsó negyedet, biztosítják az optimális kapcsolatot a busz kültéri takaróival. Ha bélésként használják kültéri mennyezet alatt, a kolostor eltávolítható, és a keresztes hadjárat használatakor a mennyezet könnyű stabil mennyezetként is használható. Áttekintés: Rugalmas mennyezeti mennyezet a busz kültéri mennyezetének kibővítéséhez 420 -ból a poliészter, lélegző és hangulatos Közepes fűtési szigetelés 200 g Polyfill töltéssel Drysense-Lilling a gyors szárításhoz és kellemes érzéshez Műszaki adatok: Anyag: 420 A Poliészter, 200G Polyfill, Drysense-Lining Berendezések: T-bezárás a mellkasi területen, mély D-gyűrűk, hátsó negyed, keresztszál, 4 stabil hegymászó hajtás A kézbesítés hatálya: 1x busse bélés noorvik pro ii 200 GYIK Milyen előnyei vannak a bélésnek a noorvik pro ii 200? 420 -ból készül a poliészter, lélegző és nagyon kényelmes. Átlagos hőszigetelésük egy 200 g-os többszörös töltéssel és a Drysense béléssel biztosítja a ló védelmét és jólétét. Ezenkívül az alsónemű mennyezet rugalmasan integrálható a különböző buszos kültéri mennyezetekbe, vagy önállóan használható könnyű stabil mennyezetként. Kinek a Busse bélés Noorvik Pro II 200 különösen alkalmas? időjárási körülmények, anélkül, hogy kompromisszumot kellene folytatniuk a ló kényelme és védelme érdekében.

42 399 Ft*
BUSSE Bélésszőnyeg NOORVIK PRO II 100 115 fekete
Szín: Fekete | Méret: 115
Busse bélés Noorvik Pro II 100-kiterjesztés a ló mennyezeti rendszeréhez A busse bélés Noorvik Pro II 100 egy rugalmas mennyezet, a busz kültéri takaróinak egyéni és helyzeti bővítéséhez. Integrálható az összes kültéri takaróba, rugalmas és rugalmas Pro -ba, az összes kültéri takaróban, az aktív és az aktív Pro -ban, valamint az összes kültéri takaró szélvédőjében. 420 poliészterből készül, ez a bélés mennyezet lélegző, hangulatos és ennivaló. Az átlagos hőszigetelést garantálják egy 100 g -os többszörös töltés. A Drysense bélés, egy különösen szőrös és gyorsan száradó poliészter szövet, a lágyszárnyú érzést biztosítja még az időjárással kapcsolatos magas páratartalom mellett. A busse bélés Noorvik Pro II 100 szándékosan van megtervezve, hátradejű varrás nélkül, amely az optimális ülést biztosítja a borítás alatt, félelmetes potenciál nélkül. Egyéb jellemzők a cél-optimalizált oldalmélység, a kamra paplan és az extra puha sütőszalag. A mennyezetet a fent említett busz kültéri mennyezetekhez lehet rögzíteni, négy stabil villogóval. A bélés mennyezetének lapos t -bezárása van a mellkas területén, amely nem vonatkozik alig a burkolat alatt. A mélyen rögzített D-gyűrűk, beleértve a hátsó negyedet, biztosítják az optimális kapcsolatot a busz kültéri takaróival. Ha bélésként használják szabadtéri takaró alatt, a kolostor eltávolítható. Áttekintés: Rugalmas mennyezeti mennyezet a busz kültéri mennyezetének kibővítéséhez 420 -ból a poliészter, lélegző és hangulatos Közepes fűtési szigetelés 100 g -os többszörös töltéssel Drysense-Lilling a gyors szárításhoz és kellemes érzéshez Műszaki adatok: Anyag: 420 A poliészter, 100G Polyfill, Drysense-Lining Berendezések: T-bezárás a mellkasi területen, mély D-gyűrűk, hátsó negyed, keresztszál, 4 stabil hegymászó hajtás A kézbesítés hatálya: 1x busse bélés noorvik pro ii 100 GYIK Milyen előnyei vannak a bélésnek a noorvik pro ii 100? 420 poliészterből készül, lélegző és barátságos. Az átlagos hőszigetelés egy 100 g-os többszörös töltésen és a Drysense bélésen keresztül biztosítja a ló kényelmét és jólétét. Ezenkívül a bélés mennyezete rugalmasan integrálható a különböző buszos kültéri mennyezetekbe. Kinek a Busse bélés Noorvik Pro II 100 különösen alkalmas? szituációs és külön -külön, hogy reagáljon a különböző időjárási viszonyokra.

38 509 Ft*