BUSSE Kültéri légyszőnyeg SUPERB 115 ezüst egy pillantásra:


Busse kültéri repülő sarok Superb - Extra stabil rovarok védelme az istálló, legelő és paddock számára

A buszok kültéri repülő sarok Superb egy különösen ellenálló repülő sarok, amelynek célja az istálló, legelő és paddock testtartásban történő repülés és fékezés védelme.

Szuper keményen viselő anyagból 100% poliészterből készül, a legfinomabb speciális webszerkezetben, a hosszú élettartamot és a hatékonyságot. A sörény, a mellkas és a withers területe sima szatinulálással rendelkezik, ami minimalizálja a súrlódási ellenállást és biztosítja a kényelmes kényelmet. Az anyagválasztásnak köszönhetően a mennyezet gyorsan szárad és lélegző.

Ezt a mennyezetet egy elasztikus nyaki rész jellemzi, amelyet tépőzáras kötőelemekkel bezárhat. Anatómiailag alakú és hosszú, kiigazítható hasi területe van. Az extra tágas oldalmélység átfogó rovarok védelmét kínálja, optimális mozgásszabadsággal az ergonómiai vágás miatt. A V-Quick-SNAP emlőpattanások integrált dupla sebességgel és cserélhető karabinerekkel biztonságos és egyszerű rögzítést kínálnak. Anatómiai farokfedél és egy mély hátsó negyedév kiegészíti a berendezést.

Áttekintés:

  • Extra stabil repülési mennyezet a repülés és a fékezés elleni védelem érdekében
  • Szuper kemény -hordozó anyag: 100% poliészter a legfinomabb speciális webszerkezetben
  • Sima szatininizálás a sörényben, a mellkasban és a Withers területén
  • Anatómiai alakú és hossza -állítható hasi levél
  • A mozgás optimális szabadsága az extra nagylelkű oldal mélységén keresztül

Műszaki adatok:

  • Anyag: 100% poliészter a legfinomabb speciális webszerkezetben
  • Jellemzők: Snack, mellkas és Withers terület, sima szatén béléssel, alsó, rugalmas istálló, anatómiai alakú hasa, extra nagylelkű oldalmélység, V-Quick-Snap mellpattanások, anatómiai farok burkolata, mély hátsó kézzsinor

A kézbesítés hatálya:

1x buszok kültéri repülő sarok Superb

GYIK

Milyen előnyei vannak a Busse kültéri repülő sarokának? Különösen ellenálló, és optimális védelmet nyújt a legyek és a fékek ellen. Ideális a stabil, legelő és paddock testtartáshoz való felhasználáshoz. A szuper keményen hordozó anyag és a sima szatén gyűrű biztosítja a magas kopást, míg a nagylelkű oldal -mélység -mélység védelme és az optimális mozgás szabadsága biztosítja.

Kinek a buszok kültéri repülõ sarkában, különösképp? mint például a stabil, legelő vagy paddock testtartás. Védelmet és kényelmet kínál, és rendkívül tartós.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.