BUSSE Kültéri légyszőnyeg COMFORT PRO ZEBRA 115 zebra egy pillantásra:


Busse kültéri repülő sarok Comfort Pro Zebra - Az Ön optimális védelme a repülés és a fékezés ellen

A buszok kültéri repülő sarok Comfort Pro Zebra optimális védelmet nyújt a legyek és fékek ellen stabil, legelő és paddock testtartásban. Ezenkívül ott van a fekete-fehér zebra minta, amely biztosítja a természetes fék elleni védelmet. A tanulmányok kimutatták, hogy a lovakat már nem célozza meg a lókfék mintája, mint cél.

Könnyű poliészter anyagból készült, finom, speciális szövési szerkezetű, ez a kültéri repülő sarok is robusztus és lélegző. A sörény, a mellkasi és a dudor területe sima szatén béléssel van alul, ami biztosítja a kényelmes kényelmet.

A mennyezetet egy beállított nyaki rész jellemzi, amely tépőzáras kötőelemekkel bezárható. Anatómiailag alakú és hosszúságú állítható hasi bőrrel, kétszeres T-bezárással rendelkezik, integrált dupla-off-mel a mellkas területén, anatómiai farokfedél és egy mély tippelőzsinór.

Áttekintés:

  • Optimális repülési mennyezet a repülés és a fékezés elleni védelem érdekében
  • Fekete-fehér zebra minta a természetes fék elleni védelemhez
  • Könnyű poliészter anyag finom, speciális szövésszerkezetgel
  • Sima szatininizálás a sörényben, a mellkasban és a Withers területén
  • Anatómiai alakú és hossza -állítható hasi levél

Műszaki adatok:

  • Anyag: Könnyű poliészter anyag, finom speciális szövési szerkezet
  • Jellemzők: sörény, mellkas és hintók területe sima szatén béléssel, nyaki rész a tépőzáras rögzítőelem felett, anatómiailag alakú has, kétszeres T-bezárás a mellkas területén, anatómiai farokfedél, mély hátsó negyed

A kézbesítés hatálya:

1x buszok kültéri repülő sarok Comfort Pro Zebra

GYIK

Milyen előnyei vannak a kültéri repülő sarok kényelmének pro zebra? Hatékonyan védi a legyek és a fékek ellen, és ideális a stabil, legelő és paddock testtartáshoz való felhasználáshoz. A fekete-fehér zebra minta további természetes fék elleni védelmet kínál. Ezenkívül a könnyű poliészter anyag és a sima szatén csengetés magas szintű vigaszt, míg a változó zárolási lehetőségek lehetővé teszik az egyes beállítást.

Kinek a buszok kültéri repülő sarok kényelme pro zebra különösen alkalmas? , például stabil, legelő vagy paddock testtartás. Védelmet és kényelmet kínál, és ugyanakkor tartós és robusztus.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.