BUSSE FLY edzőszőnyeg 125 szürke egy pillantásra:


Busse edzés mennyezeti légy - Ideális a rovarok elleni védelemhez az edzés során

A buszok edzési mennyezeti légy ideális repülő mennyezet, amely megvédi a vese, a kereszteződés és a perem területén lévő bosszantó rovarokat. Segít a lovaknak és a lovasoknak abban, hogy az edzés során koncentrálódjanak az edzés során, anélkül, hogy a koncentráció elvesztése nélkül zavaró kártevők zavarják őket. A mennyezetet biztonságosan javíthatják, és alkalmas magasabb járáshoz vagy ugráskor is. Eltávolítható anélkül, hogy lazítania vagy kiszolgálnia kellene a nyereget.

szoros elrendezésű és keményen hordozó poliészter hálózatból készült, ez az edzés mennyezet tartósságot és hatékonyságot kínál a rovarok védelmében.

Gyorsan és egyszerűen rögzíthető a csapdába vagy az övhez, amely négy változó tépőzáras hevederrel a félpótkocsi vagy az öv és a monó levélkeretek. Az optimális illesztést a hátsó ügynök varrás éri el. A mennyezet szándékosan csökkentett oldalmélysége lehetővé teszi a zavartalan comb segédeszközöket vagy az érzékeny felhasználást. Hátsó negyed és színes koordinált bombázás is van.

Áttekintés:

  • Ideális repülő mennyezet, amely a rovarok elleni védelemhez az edzés során
  • egy közeli és keményen viselő poliészter hálózatból
  • Könnyen javítható és eltávolítható nyeregmegoldás nélkül
  • Optimális illeszkedés a hátsó ügynök varráshoz
  • Szín -koordinált bombázó szalag

Műszaki adatok:

  • Anyag: Poliészter hálózat
  • Jellemzők: Négy változó tépőzáras csomó, optimális illeszkedés a hátsó szer varráshoz, csökkentett oldalmélység, hátsó negyed, színkordinált bombázás

A kézbesítés hatálya:

1x buszok edzés mennyezet légy

GYIK

Milyen előnyei vannak a Busse edzési fedélnek? Ideális védelem a rovarok ellen az edzés során, és elősegíti a koncentráció fenntartását. Az egyszerű rögzítés és a keményen hordozó poliészter hálózat miatt nagyon praktikus és tartós. Különleges illeszkedése és a színű koordinált bombázás is biztosítja az elegáns megjelenést.

Kinek a Busse edző mennyezete különösen alkalmas? Védelmet és kényelmet kínál, és biztonságosan rögzíthető magasabb járásban vagy ugráskor.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.