BUSSE RAINTRAINER 100 lovas szőnyeg 125 fekete egy pillantásra:


Busse Raint Trainer 100 - Ideális szabadtéri edzéshez hideg napokon vagy esőben

A buszok Raint Trainer 100 egy kissé elkülönített, szél- és vízálló mennyezet, amely ideális a hideg napokon való szabadtéri edzéshez, vagy amikor esik. Robusztus 600 -ból áll, a poliészter ripstop külső anyagból, amelyet vízálló, szélálló és lélegző tulajdonságai jellemeznek.

A 100 g -os többszörös töltés biztosítja az enyhe hőszigetelést. A sima, szőrme barátságos szaténezés biztosítja, hogy a ló mozgását ne érintse, és ugyanakkor magas szintű kényelmet kínál. A mennyezet lehetővé teszi a zavartalan segédanyagot az oldalsó lovaglás során. A nyeregszakaszot a nyereg levél alatti útmutatóhoz tervezték.

Egyéb gyakorlati berendezések jellemzői a széles tépőzáras rögzítőelem a Withers -en, egy mély hátsó negyedben, az integrált farokfedélben és a kölcsönös reflektorcsíkokban, hogy a sötétben nagyobb láthatóság érdekében.

Áttekintés:

  • Enyhén szigetelt, szél- és vízálló mennyezet
  • A robusztus 600 -tól a poliészter ripstop
  • Sima, szőrme -barátságos szatinlining
  • oldalsó lovaglás vágás zavart segélyekhez
  • Bilaterális reflektorcsíkok a láthatóság érdekében

Műszaki adatok:

  • Anyag: 600 A poliészter ripstop
  • Tulajdonságok: szélálló, vízálló, lélegző
  • Töltés: 100 g Polyfill
  • Jellemzők: oldalsó lovaglás, nyeregkivágás, széles tépőzáras rögzítőelem a Withersnél, mély hátsó negyedek, integrált farokfedél, mindkét reflektorcsík

A kézbesítés hatálya:

1x buszok Raint Trainer 100

GYIK

Milyen előnyei vannak a Ragtrainer buszoknak? Szél és vízálló, ugyanakkor lélegző, ami ideálisvá teszi a szabadtéri edzéseket hideg vagy esős napokon. Könnyű szigetelésük biztosítja a meleget, míg a sima szatininizálás növeli a kényelmet. Az oldalsó lovaglás és a nyereg kivágásával zavartalan segédeszközt tesz lehetővé.

Kinek a Rainttrainer 100 buszok különösen megfelelőek? Védelmet és kényelmet kínál, és megkönnyíti a segítséget az oldalsó lovaglás és a nyereg kivágásán keresztül. A reflexiós csíkok a sötétben nagyobb láthatóságot biztosítanak.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.