BUSSE COMPLETE PLUS légyszőnyeg 135 antracit egy pillantásra:


Buszok repülő sarok teljes plusz - Megbízható védelem a rovarok ellen az egész ló számára

A buszok repülő sarok teljes plusz megbízható védelmet nyújt mindenféle rovar ellen az egész ló számára, beleértve mind a négy végtagot. Ez a kifinomult teljes védelem elkerüli a nyugtalanságot, a stresszt és a sérüléseket azáltal, hogy levágja, levágja és levágja a legyeket a lábakból, különösen a stabilokban, és így enyhíti a patákat, az inak, a szalagok, az ízületek és az illesztés. Ez az opcionálisan eltávolítható lábvédelem szintén biztosítja a biztonságot, például a közlekedést, a kovácsot vagy a ló kezelését/karbantartását.

A repülő mennyezet tartós, 100% -os poliészterből készül, speciális webszerkezetben. Az érzékeny területeken- a növény, a sörény, a mellkasi és a dőlés területe- sima szatininalizálással rendelkezik. Száraz és lélegző.

Az egyénileg eltávolítható lábvédelem biztonságosan kapcsolódik a mennyezethez két tépőzáras kötődőn keresztül, és egy kétirányú cipzárral hasznos. A lábvédelem nagylelkűen van vágva az optimális mozgás kényelme érdekében, és védi az érzékeny korona szélét. Egy rugalmas mandzsettával ér véget a rabságban, hogy megakadályozzák a rovarok behatolását. A repülő mennyezetnek tartósan integrált, nagylelkűen vágott nyaki rész is füllyukakkal, széles, anatómiailag alakú hasával, dupla T-bezárással, tágas farokfedéssel és egy mély, eltávolítható és hosszúságú állítható tippekkel rendelkezik. öv.

Áttekintés:

  • Megbízható védelem a rovarok ellen az egész ló számára
  • Hard -100% -os poliészter viselése speciális webszerkezetben
  • Gyors -diszkrét és lélegző
  • Levelhető lábvédelem
  • határozottan integrált nyaki rész füllyukakkal

Műszaki adatok:

  • Anyag: 100% poliészter
  • Tulajdonságok: Gyors -diszkálás, lélegző
  • Jellemzők: Kihúzható lábvédő, beépített nyaki rész, széles has, dupla T-bezárás, nagylelkű farokfedél

A kézbesítés hatálya:

1x buszok repülő sarok teljes plusz

GYIK

Milyen előnyei vannak a Busse Flying Corner teljes plusznak? Átfogó védelmet nyújt a rovarok ellen az egész ló számára, és segít minimalizálni a stresszt és a nyugtalanságot. Keményen hordozó, gyors szárító és lélegző anyagból áll, és lábvédő, nyaki rész, hasi levél és egyéb funkciókkal van felszerelve, amelyek biztosítják az egyszerű kezelést és a nagy kényelmet.

Kinek a Buses Flying Corner teljes, plusz különösen alkalmas? hónapok. Átfogó védelmet nyújt a rovarok ellen, és segít elkerülni a rovarokkal kapcsolatos zavargásokat és sérüléseket. Ez szintén nagyszerű támogatás a szállításhoz, a kovácsnak vagy a ló gondozásának.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.