BUSSE kültéri légyszőnyeg SUNSHINE II 95 ezüst egy pillantásra:


Busse kültéri repülő sarok Sunshine II - Optimalizált védelem legyek és fékek ellen

A buszok kültéri repülő sarok Sunshine II egy optimális repülő sarok a repülés és a fékezés elleni védelem érdekében. Alkalmazási területeik magukban foglalják a stabil, legelő- és paddock testtartást. Könnyű poliészter anyagból áll, finom, speciális szövési szerkezetű, amely száraz és lélegző is.

Az érzékeny területeken- a farok, a mellkas és a withers- a mennyezetet sima szatininizálással készítik, hogy elkerüljék a súrolási pontokat. Az eltávolítható nyaki rész rejtett tépőzáras kötőelemekkel rögzíthető, ami további kényelmet és rugalmasságot tesz lehetővé különböző időjárási körülmények között.

A repülõ mennyezet hossza állítható kereszttartalmú, és kétszeres T-bezárással rendelkezik, integrált dupla bársonyokkal az optimális beállításhoz. A hátsó negyed és a farok burkolata biztosítja a tökéletes illesztést. Ez a mennyezeti modell plusz méretben is kapható, különálló lovakhoz, széles mellű, kiejtett vállakkal és erős nyakkivágással.

Áttekintés:

  • Optimális védelem a repülés és a fékezés ellen
  • Készítsen fényből, gyors szárításból és lélegző poliészter anyagból
  • Kivehető nyaki rész
  • Hosszig állítható kereszteződés és kettős T-bezárás
  • Plusz méretben kapható széles mellkasi és erős nyakkivágással rendelkező lovakhoz

Műszaki adatok:

  • Anyag: Poliészter anyag
  • Tulajdonságok: Gyors -diszkálás, lélegző
  • Jellemzők: Kiválasztható nyaki rész, hosszú távú átkelés, két T-lock dupla-off, hátsó negyed, farokfedél

A kézbesítés hatálya:

1x buszok kültéri repülő sarok Sunshine II

GYIK

Milyen előnyei vannak a szabadtéri repülő sarok Sunshine II -nek? Könnyű, gyors szárító és lélegző poliészter anyagból áll, és optimális védelmet nyújt a legyek és a fékek ellen. Kihúzható nyaki részével, a hosszúsághoz igazítható kereszteződéssel és a kétszeres T-bezárással kettős agyaggal, magas szintű rugalmasságot és alkalmazkodóképességet kínál.

Kinek a buszok kültéri repülő sarok Sunshine II különösen alkalmas? Védelem a legyek és a fékek ellen. Kiváló választás a széles mellkasi, kiejtett váll és erős nyakkivágással rendelkező lovak számára is, mert plusz méretben kapható.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.