BUSSE Transport légyszőnyeg STRIPE 85 ezüst egy pillantásra:


Busse Transport Repülő sarokcsík - Ideális mennyezet a stabil sikátorokhoz és a szállításhoz

A Stripe Busse Transport Fluid Corner ideális választás a STALLGASSE, a Transport és a hasonló alkalmazásokhoz. A poliészter hálózati szövetből áll, amely nemcsak tartósságáról, hanem szennyeződésről és nedvességtisztító tulajdonságairól is ismert. A szőtt szalagminta vonzó optikai hangot ad a mennyezetnek.

A hátsó ügynök varrásának köszönhetően a repülő sarok optimális illeszkedést kínál. Fel van szerelve egy hosszúságú, kiigazítható kereszteződéssel, amely biztosítja a kiegészítő biztonságot. Az egyszerű T-bezárás a mellkas területén található takaróval megkönnyíti a mennyezet be- és lehelyezését, míg a hátsó negyedek megakadályozzák a csúszást.

Áttekintés:

  • Ideális a stallgasse -hez és a szállításhoz
  • Nedvességből és piszokriasztó poliészter hálózati szövetből készül,
  • Optimális illeszkedés a hátsó ügynök varráshoz
  • T a bezárás a mellkasban a mellkas területén
  • Hossz -kiigazítható kereszteződés

Műszaki adatok:

  • Anyag: Poliészter hálózati szövet
  • Tulajdonságok: szennyeződés és nedvességtisztító
  • Jellemzők: Vissza ágens varrás, T-bezárás borítóval, hossz-állítható keresztezés, hátsó negyedek

A kézbesítés hatálya:

1x buszok szállítási repülõ sarokcsík

GYIK

Milyen előnyei vannak a Busse Transport Flag Flugente csíknak? A nedvesség és a szennyeződéses poliészter hálózati szövetből áll, és optimális illeszkedést kínál a hátsó szer varrásán keresztül. A hossza állítható kereszteződéssel és a mellkasi borítással történő bezárással könnyen használható és biztonságosan az alkalmazásban.

Kinek a buszok a folyadékcsíkot különösen megfelelőek? szállítás keresése. Ez egyaránt szennyeződés és nedvességtisztító, és optimális illeszkedést kínál, ami ideális választást jelent a mindennapi használathoz.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.