BUSSE kötél SPIRAL Karabiner horog fekete egy pillantásra:


Busse összekötő trükk spirál - extra erős és stabil megoldás a lóhoz

A Busse Bindest Trick Spiral egy extra erős, kerek szőtt polipropilén kötött, stabil tartóval, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy biztonságosan és megbízhatóan összekapcsolja a lóját. Ez a csatlakozási trükk kiválóan keveri az erőt és a funkcionalitást, ami nélkülözhetetlen részévé teszi a lovaglási berendezéseket.

Ez a nyakkendő trükk egy nagy, Matt ezüst -colored Carabiner Hook -val van felszerelve, amely nemcsak biztonságos csatlakozást tesz lehetővé, hanem biztosítja a nagyfokú tartósságot és a tartósságot is.

A kötél átmérője kb. 14 mm és 2 m hosszú, ami változatos választássá teszi a különböző lóméreteket és a csatlakozási körülményeket.

Áttekintés:

  • Extra erős, kerek -szőtt polipropilén kötött tartóval kötött,
  • Großer, Matt Silver -Colored Carabiner Hook
  • Átmérő: kb. 14 mm
  • Hossz: 2 m

Műszaki adatok:

  • Anyag: polipropilén
  • Átmérő: kb. 14 mm
  • Hossz: 2 m
  • Szín: Matt ezüst

A kézbesítés hatálya:

1x buszok rögzítési trükk spirál

GYIK

Milyen előnyei vannak a Busse -kötő trükknek? A kötél extra erős és kerek fonott a polipropilénből stabil tartóval. Ezenkívül a kötélnek van egy nagy, Matt ezüst -colored Carabiner horogja, amely biztosítja a biztonságos csatlakozást. Kb. 14 mm átmérőjű és 2 m hosszúságú ez a csatlakozási trükk sokoldalú.

Kinek a Busse -kötő trükk a spirál különösen megfelelő? A lóod. A magas színvonalú kivitelezésnek és a keményen hordozó kialakításának köszönhetően ez a csatlakozási trükk optimális megoldást kínál.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.