BUSSE Kötél IDEÁL Pánikhorog fekete egy pillantásra:


Busse Csatlakozó Trick Idealis - A kötőfék -ideál tökéletes kiegészítése

A buszok kötő trükkje ideális egy szövött polipropilén kötés, amelyet kifejezetten a ló biztonságos kötődésére fejlesztettek ki. Ez a kötés ideális kiegészítés a kötőfékhez, és úgy fejlesztették ki, hogy biztosítsa a legmagasabb minőséget és funkcionalitást.

A kötőfék ideális szempontjából ez a csatlakozási trükk egységes és stílusos megjelenést kínál. Fel van szerelve egy Matt ezüst -colored horoggal, amely nemcsak biztonságosabb, hanem vizuálisan vonzó csatlakozási lehetőséget is kínál.

A kötél átmérője kb. 12 mm és 2,10 m hosszú, ami rugalmas és sokoldalú választássá teszi a különböző lóméreteket és csatlakozási körülményeket.

Áttekintés:

  • Pre -szőtt polipropilén kötés
  • Szín -koordinált a kötőfék ideálishoz
  • Matt ezüst -colored horog
  • Átmérő: kb. 12 mm
  • Hossz: 2,10 m

Műszaki adatok:

  • Anyag: polipropilén
  • Átmérő: kb. 12 mm
  • Hossz: 2,10 m
  • Szín: Matt ezüst

A kézbesítés hatálya:

1x buszok a kötési trükkön ideális

GYIK

Milyen előnyei vannak a Busse -kötési trükknek? Pre -szőtt polipropilén kötésből áll, és ideálisan illeszkedik a kötőfékhez, ami egységes és stílusos megjelenést biztosít. Matt ezüst -színű horogjával ez a kötél biztonságos és vizuálisan vonzó csatlakozási lehetőséget kínál. Ezenkívül a kötél átmérője kb. 12 mm és 2,10 m hosszú, ami sokoldalúvá teszi.

Kinek a Busse -kötő trükk ideális? ló. Kiváló minőségével és kialakításával, amely ideális a kötőfékhez, ez a kötél tökéletes kiegészítés a ló kiegészítőihez.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.