BUSSE Tether SMOOTH Karabiner horog navy egy pillantásra:


Busse Csatlakozó Trick Smooth - Kényelem és funkcionalitás a ló számára

A Smooth összekötő trükk buszok poliészter szövetből készült kerek, fonott kötél, amelyet kifejezetten a ló biztonságos és kényelmesen csatlakoztatására fejlesztettek ki. A beépített párnázás miatt optimális kényelmet kínál, és szintén stabil, amely lehetővé teszi a kellemes kezelést.

A Tiebar trükknek nagy, felcserélhető karabiner horogja van, matt antracit színekben, amely nemcsak további biztonságot biztosít, hanem egy stílusos tervezési elemet is képvisel.

A kötél hossza 2,5 m, ami változatos választássá teszi a különböző lóméreteket és a csatlakozási körülményeket.

Áttekintés:

  • Poliészter szövetből készült kerek fonott kötés
  • beépített kárpitozással
  • stabil forma, kellemesen fekszik a kézben
  • Nagy, felcserélhető karabiner horoggal Matt Anthracite színekben
  • Hossz: 2,5 m

Műszaki adatok:

  • Anyag: Poliészter szövet
  • Hossz: 2,5 m
  • Szín: Matt Anthracite

A kézbesítés hatálya:

1x buszok a kötő trükkön Smooth

GYIK

Milyen előnyei vannak a Busse -kötő trükknek sima? Ez egy kerek kötél, amely poliészter szövetből készül, beépített párnával, amely kellemesen a kezében van és stabil. Ezenkívül a kötél egy cserélhető karabiner horoggal rendelkezik, matt antracit színekben. 2,5 m hosszúság mellett ez a csatlakozási trükk sokféle módon használható.

Kinek a kötő trükkön lévő buszok különösen megfelelőek? A ló csatlakoztatásához. Magas minőségű kivitelezésének és stílusos kialakításának köszönhetően ez a csatlakozási trükk optimális kényelmet és tartósságot kínál.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.