BUSSE Kötél SPIRIT Pánikhorog Tengeri/ég egy pillantásra:


Busse Csatlakozó Trick Spirit - Biztonság és minőség a ló számára

A Busse Csatlakozó Trick Spirit egy szövött polipropilén kötött, amelyet kifejezetten a ló biztonságos és kényelmes összekapcsolására fejlesztettek ki. Azt a kiváló minőségű és robusztus építés jellemzi, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot.

Ezt a nyakkendő trükköt ezüst -színű pánikhorog kapja, amely további biztonságot biztosít. Ez különösen alkalmassá teszi azokat a helyzeteket, amelyekben gyorskibocsátásra lehet szükség.

A kötél átmérője kb. 12 mm és 2,20 m hosszú, ami változatos választássá teszi a különböző lóméreteket és a csatlakozási körülményeket.

Áttekintés:

  • Pre -szőtt polipropilén kötés
  • Ezüst -színű pánikhorog
  • Átmérő: kb. 12 mm
  • Hossz: 2,20 m

Műszaki adatok:

  • Anyag: polipropilén
  • Átmérő: kb. 12 mm
  • Hossz: 2,20 m
  • Szín: Ezüst

A kézbesítés hatálya:

1x buszok ragaszkodási trükk szellem

GYIK

Milyen előnyei vannak a Busse -kötő trükk szellemének? Ez egy előzetes megszakadt polipropilén kötés, amely robusztus és tartós. A kötél ezüst -színű pánikhoroggal rendelkezik, amely további biztonságot biztosít. Kb. 12 mm átmérőjű és 2,20 m hosszúságú ez a csatlakozási trükk sokoldalú.

Kinek a Busse -kötő trükk szelleme különösen megfelelő? - A mellékelt pánikhorog biztonsága és a robusztus konstrukció miatt ez a kapcsolat trükk kiváló választás mindenkinek, aki értékeli a biztonságot és a tartósságot.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.