BUSSE Halter RIDING Póni navy egy pillantásra:


Busse Halfter Riding - Különleges besorolási berendezések a talajmunkához és a lovagláshoz

A Busse Halfter Riding egy speciális belterter, amelyet kifejezetten lovagláshoz vagy talajmunkához fejlesztettek ki. Az orr hevedereivel mindkét oldalon rugalmasságot és alkalmazkodóképességet kínál a különféle lovaglási helyzetekhez és az edzési követelményekhez.

Fontos megjegyezni, hogy nem alkalmas az orrszíj oldalsó karakterláncaira kötni. Az orr kerületének és az orr beállítási lehetőségei, amelyek mindkét oldalon beállíthatók, lehetővé teszik az egyéni beállítást minden ló típushoz és minden edzési helyzethez. A gége

cserélhető karabinerrel és az ezüst -színű szerelvényekkel a buszok kötőbõl történő lovaglással kiegészítő funkcionalitás és stílus.

Áttekintés:

  • Különleges BeltHalter lovagláshoz vagy talajmunkához
  • orrszíj
  • Nem alkalmas az orrszíj oldalsó küzdelmeihez való csatlakozásra
  • orr kerülete állítható
  • nyaki darab Mindkét oldalon
  • gége cserélhető karabinerrel
  • Ezüst -színű szerelvények

Műszaki adatok:

  • Anyag: öv anyag
  • Szín: Ezüst

A kézbesítés hatálya:

1x buszok kötőfék lovaglás

GYIK

Milyen előnyei vannak a Busse kötőfedélének?
A Busse Halfter lovaglás számos előnyt kínál. Ez egy speciális Belthalter, amely alkalmas mind a lovaglásra, mind a talaj munkájához. Nazális övvel, állítható orrmérettel és mindkét oldalán állítható méretű. Cserélhető karabinerrel a gégen és az ezüst -színű szerelvényekkel ez a kötőfék a funkcionalitást és a stílust egyesítik.

Kinek a Busse Halfter lovaglása különösen alkalmas? Adaptálható illeszkedésével és funkcionalitásával ez a kötőfék az optimális támogatást és kényelmet nyújtják a különféle edzési helyzetekben.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.