BUSSE PLAIN dresszúra ostor 110 navy egy pillantásra:


Busse díjlovaglás - Elegancia és funkcionalitás a díjlovaglás edzéséhez

A síkságú buszok egy finom díjlovaglás, amelyet üvegszálas maggal és fonott fonalral gyártanak. Robusztusságáról és tartósságáról ismert, amely lehetővé teszi az állandó felhasználást.

A karcsú markolat szintetikus bőrbevonat kényelmes és biztonságos tartást kínál, ami fontos a hatékony és pontos díjlovaglás edzéséhez. A gombás gomb és a csúszda fényes ezüst -színű, ami elegáns megjelenést ad az ostornak.

azok számára, akik egy nagy minőségű díjlovaglást keresnek, aki funkcionális és esztétikai szempontból is vonzó, a buszok kiváló választás. Az Ön spun lámpái garantálják a hatékony kommunikációt a lóval az edzés során.

Áttekintés:

  • Finom díjlovaglás üvegszálas maggal, fonal Spun
  • sovány fogantyú szintetikus bőr bevonattal
  • gomba gomb és csúszás ezüst -színű fényes fényes
  • schmitze spun

Műszaki adatok:

  • Alapvető anyag: üvegszálas
  • Grip Anyag: Szintetikus bőr
  • Szín: Ezüst

A kézbesítés hatálya:

1x buszok öltözött sima

GYIK

Milyen előnyei vannak a sima öltözöttnek? Üvegszálas magja van, és a szál -out, ami robusztus és tartós. A szintetikus bőrbevonatú vékony fogantyú kényelmet és vezérlést kínál, míg az ezüst -colored gombás gomb és a csúszás, valamint a spun lámpák egy tippet adnak az eleganciának.

Kinek a síkságra öltözött buszok különösen megfelelőek? Kényelmes markolatával és vonzó esztétikájával kiváló választás az igényes díjlovaglás edzéshez.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.