BUSSE lunging ostor Hosszú 180 fekete egy pillantásra:


Busse Lunge Whip Long - A hatékony és kényelmes edzéshez

A Busse Lungergeische Lang egy hatékony edzési segédeszköz, amelyet keményen hordozó polipropilén pörgetésekből készítenek. Ezt egy Genpe gumi fogaskerék jellemzi, amely biztonságos és kényelmes tartást biztosít, még intenzív edzési helyzetekben is.

Ennek a tüdő ostorának egyedülálló tulajdonsága a forgó csigolyák, amelyek felcserélhető csapással vannak, amely nagy rugalmasságot kínál a különféle képzési követelményekkel. Ez a funkció lehetővé teszi az edző számára, hogy szükség szerint használja a különböző fújásokat, és optimálisan adaptálja az ostorot a képzés egyedi igényeihez.

A Busse Lungergeisch Lang ideális profi edzők és lovasok számára, akik megbízható és sokoldalú képzési támogatást keresnek. Robusztus felépítésével és felhasználói barátságos kialakításával hatékony és kényelmes képzést tesz lehetővé.

Áttekintés:

  • Polipropilén pörgetésekből készült robusztus lunging ostor
  • Genisteries gumi fogaskerék biztonságos tartáshoz
  • Forgó csigolyák cserélhető csapással

Műszaki adatok:

  • Anyag: polipropilén tű, gumi

A kézbesítés hatálya:

1x buszok Hunging Whip Lang

GYIK

Milyen előnyei vannak a LongierGeisch buszoknak?
A LongierGeische Busse számos előnyt kínál. Keményen hordozó polipropilén pinstból készül, és keskeny gumi felszereléssel rendelkezik a biztonságos tartáshoz. Az Ön egyedi forgó csigolyái felcserélhető csapással rugalmasságot és alkalmazkodóképességet kínálnak a különféle edzési követelményekhez.

Kinek a LongierGeische Busse különösen alkalmas? A felhasználó -barátságos tervezés és a robusztus konstrukció ideális választást kínál a hatékony és kényelmes edzéshez.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.