BUSSE SHINY HEARTS ugráló ostor 65 antracit egy pillantásra:


A buszok fényes szíveket ugrottak - csillogó stílus és funkcionalitás a

-ben

A buszok átugrották a fényes szíveket egy szokatlan ugrás stabil üvegszálas maggal, amely biztosítja a tartósságot és az állandó teljesítményt. Varha egy csillogó anyag és egy ezüst -színű sáv, amely feltűnő, fényes megjelenést ad neki.

A nem -csúszásgumi felszerelés Ez az ugrált ember biztosítja a biztonságos kezelést minden helyzetben. Az időjárástól vagy a lovaglási aréna körülményeitől függetlenül a Jumping Shiny Hearts buszok mindig szilárd tapadást és maximális irányítást kínálnak.

A buszok fényes szíveket ugrottak nemcsak a csillogó megjelenéssel, hanem a gyakorlati tulajdonságaival is. Zárt, csillogó pletykájával szív alakú, ez a tökéletes kiegészítő mindenkinek, aki egy kis glamour és glamour segítségével szeretné frissíteni a lovaglási stílusát.

Áttekintés:

  • A divatos üvegszálas maggal ugrott
  • csillogó anyag és ezüst -színű sáv
  • non -slip gumi páncél
  • Zárt, csillogó pletykák szív formájában

Műszaki adatok:

  • Alapvető anyag: üvegszálas
  • Grip Anyag: Gumi
  • Felső anyag: csillogó anyag és ezüst sáv

A kézbesítés hatálya:

1x buszok fényes szíveket ugrottak

GYIK

Milyen előnyei vannak azoknak a buszoknak, amelyek fényes szíveket ugrottak? Az üvegszálas biztosítja a stabilitást és a tartósságot, míg a csillogó anyag és az ezüst -színű sáv elegáns megjelenést kölcsönöz. A nem -SLIP gumi minőségű biztonságos kezelést kínál.

Kinek a buszok, amelyek a fényes szíveket különösen alkalmasak? néz. A szívében lévő csillogó tapsolása tökéletes kiegészítővé teszi mindenkinek, aki szereti a ragyogást és a csillogást.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.