BUSSE TRAINING kontakt bot, kötéllel 100 narancs egy pillantásra:


Busse Contact Padló edzés, kötéllel - Pontos kommunikáció a hatékony edzéshez

A busse kontakt padló edzés, a Rope egy stabil érintkezési padló, amely üvegszálból készült, és kivehető kötéllel és bőr szárnyal van felszerelve. Az érintkezési padló az emberi kar meghosszabbításaként szolgál, és pontos jeleket tesz lehetővé a lovak edzésekor a padlómunka, a természetes lovas edzés és más gyakorlatok során.

Különleges építésének és anyagának köszönhetően ez az érintkezési padló nemcsak robusztus és tartós, hanem lehetővé teszi a hatékony kommunikációt a Rider és a Horse között is. A gumi fogantyú biztosítja a szilárd tartást, még igényes edzési körülmények között is.

A busse érintkezési padló edzés, a Seil elengedhetetlen eszköz mindenki számára, aki egyértelmű és hatékony kommunikációt akar a lójával az edzés során. Kb. 160 cm hosszú hosszúságú kötél és kb.

Áttekintés:

  • Stabil érintkezési padló üvegszálból készült, eltávolítható kötéllel és bőrpofával
  • Az emberi kar kiterjesztéseként szolgál
  • Engedélyezi a pontos jeleket
  • Gumimalizált fogantyú a szilárd tartáshoz

Műszaki adatok:

  • Anyag: üvegszál, gumi, bőr
  • Hosszú kötél: kb. 160 cm
  • Hosszú bőr lejtő: kb. 20 cm

A kézbesítés hatálya:

1x buszok érintkeznek a padló edzésével, kötéllel

GYIK

Milyen előnyei vannak a Busse Contact padló edzésnek, kötéllel? Stabil üvegszálas anyag és a gumi fogantyú biztosítja a tartósságot és a szilárd tartást.

Kinek a Busse érintkezési padló edzése, különösen a kötélen? A kívánságképzés. Különösen alkalmas olyan gyakorlatokhoz, mint a talajmunka és a természetes lovasképességi képzés.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.